Πολιτική

23/07/2012 - 18:51

Μόλυβος, Σκαλοχώρι, Πέραμα το weekend του Δημήτρη Βουνάτσου

yle="text-align:justify;">Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, το Σάββατο 22 Ιουλίου 2012, το απόγευμα, παρακολούθησε τις ομιλίες των Γιάννη Βούλγαρη, Χρήστου Λάζου, Σταύρου Τσακυράκη, με θέμα «Μετά από 100 χρόνια ελευθερίας, η Ελλάδα και η Λέσβος σήμερα», που έγιναν στο Συνεδριακό Κέντρο Μήθυμνας, στο πλαίσιο των τριήμερων επετειακών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Λέσβου, που οργάνωσαν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ο Φορέας Τουρισμού Μήθυμνας.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας μετέβη στο Σκαλοχώρι, όπου παρέστη στο «Ετήσιο Σκαλοχωρίτικο Πανηγύρι», του Προφήτη Ηλία, που έγινε στο χωριό, από την Τοπική Κοινότητα Σκαλοχωρίου.

Την Κυριακή 22 Ιουλίου 2012, το βράδυ, ο Δήμαρχος παρακολούθησε τη μουσικοχορευτική εκδήλωση «Αιγαιοπελαγίτικες μελωδίες στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου», με το μουσικό σχήμα των Γιώργου Αδαμπατά, Απόστολου Μυρογιάννη, Λευτέρη Παπαμακαρίου, τη χορωδία του Δήμου Λέσβου με μαέστρο τη Λία Κεφαλά και το χορευτικό του Δήμου με τον Κώστα Αγκοπιάν, που πραγματοποιήθηκε στο Πέραμα της Γέρας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Λεσβιακού Καλοκαιριού 2012.

Σήμερα, Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012, ο κ. Βουνάτσος συμμετείχε στη σύσκεψη που οργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα την εκπόνηση της μελέτης «Αξιολόγηση, αναθεώρηση και εξειδίκευση Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Βορείου Αιγαίου», όπου και τοποθετήθηκε υποστηρίζοντας τις πάγιες απόψεις του Δήμου.

Μοιράσου το άρθρο!