Πολιτική

27/02/2020 - 11:28

Μουτζούρης: «Θα μιλάω όπως θέλω – Κάνατε «πατάτα» με τα ΜΑΤ»

«Διαμόρφωσε κλίμα η κυβέρνηση και τα ΜΑΤ. Δεν ήξερα ότι με κατέγραφαν… Η κυβέρνηση έκανε μεγάλη «πατάτα»! Απέτυχε στο θέμα διαχείρισης του μεταναστευτικού», ήταν μόνο μερικές από τις πρωινές δηλώσεις του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, που απάντησε σε ερώτηση του Άκη Παυλόπουλου σχετικά με το επίμαχο βίντεο, που τον δείχνει να λέει «Να κι αν είναι οργισμένος ο Μητσοτάκης» και να κάνει τη γνωστή χειρονομία, μετά τα δραματικά γεγονότα σε Λέσβο και Χίο!

Ο ίδιος δεν προσπάθησε να τα «γυρίσει», ούτε να βρει δικαιολογίες. Δήλωσε πως ιδιωτικά θα μιλάει όπως θέλει και ότι δεν «μας κάνει τον Άγιο»…

«Είμαι βέβαιος ότι όταν έχετε ιδιωτικές συνομιλίες θα κάνετε πολλές χειρονομίες. Θα παριστάνω την Οσία Τερέζα; Ήμουν σε ένα στρατόπεδο τρεις ώρες και προσπαθούσα να προστατεύω τα ΜΑΤ, που τρώγανε πέτρες και καπνογόνα. Την ιδιωτική συνομιλία θα την κάνω όπως θέλω, όχι όπως θα μου υποδείξετε εσείς. Δεν ήξερα ότι με κατέγραφαν» είπε μιλώντας στο Open TV και συνέχισε:

«Δεν είπα κάτι το ιδιαίτερο, εσείς τα μεγαλοποιείτε, σας βολεύει να το κάνετε. Διαμόρφωσε κλίμα η κυβέρνηση και τα ΜΑΤ. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κ. Κουμουτσάκος (σ.σ.: ήταν στο στούντιο). Εγώ εξελέγην ανεξάρτητος με χιλιάδες ψήφους, θα τους τιμήσω τους Χιώτες και τους Λέσβιους που με ψήφισαν. Δεν έκανα διάλογο. Εκείνη την ώρα έκανα μονόλογο με συνομιλητή στο τηλέφωνο. Παραποιείτε την αλήθεια», πρόσθεσε.

«Δεν συνομιλώ μαζί σας, εάν δεν ζητήσετε συγγνώμη από τον πρωθυπουργό» του απάντησε ο κ. Κουμουτσάκος σε κάποια φάση, για να λάβει την εξής οργισμένη απάντηση: «Δεν συνομιλώ καν μαζί σου, εσύ παρεμβαίνεις στα λόγια μου. Κάνατε πατάτα, εσείς και η κυβέρνησή σας περάσατε στο περιθώριο. Αποτύχατε στο θέμα της διαχείρισης του μεταναστευτικού. Διακοσμητικό στοιχείο είστε. Είστε ο τελευταίος που θα επιθυμούσα να συνομιλώ…».

Μοιράσου το άρθρο!