Πολιτική

13/11/2013 - 11:47

Μυτιλήνη: Εορτασμός της 40ης Επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Ο Δήμος Λέσβου τιμώντας την ιστορική μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στις 17 Νοεμβρίου 1973 διοργανώνει κατάθεση στεφάνων την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 στις 12 το μεσημέρι στην προτομή του Μιχάλη Μυρογιάννη στο πάρκο της Αγίας Ειρήνης στη Μυτιλήνη και αποστέλλει στους τοπικούς φορείς την ακόλουθη ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή.


Με την ευκαιρία της 40ης Επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, την «17η Νοεμβρίου 1973», παρακαλούμε να συμμετάσχετε στις τιμητικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Λέσβου την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
    Ώρα 12.00 μ.μ.: Κατάθεση στεφάνων και λουλουδιών στη μνήμη των πεσόντων του Πολυτεχνείου, στο μνημείο του συμπατριώτη μας Μιχάλη Μυρογιάννη στην είσοδο του Πάρκου της Αγίας Ειρήνης, από την αδελφή του Μιχάλη Μυρογιάννη, τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τους Βουλευτές του Νομού, τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, τον Δήμαρχο Λέσβου, τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. Β. Αιγαίου, τον Στρατιωτικό Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ, τις Δικαστικές και Εισαγγελικές Αρχές, τον Αστυνομικό Διευθυντή, τους Διοικητές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, του Πολεμικού Ναυτικού, λοιπές τοπικές αρχές, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης, εκπροσώπους μαθητών Λυκείων, Γυμνασίων, TEE, Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης, Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ, Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων, καθώς και φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, εκπροσώπων κομμάτων και πολιτικών νεολαιών, επαγγελματικών οργανώσεων και εργατικών κέντρων, αντιπροσωπείες αναπηρικών και εφεδροπολεμιστικών οργανώσεων και παραρτημάτων αναγνωρισμένων αντιστασιακών οργανώσεων.
    Τελετάρχης έχει οριστεί ο δημοτικός υπάλληλος Αργύρης Χατζημαλλής. Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι ή λουλούδια, παρακαλούνται να το δηλώσουν στον Δήμο Λέσβου στο τηλέφωνο: 22510 – 48002.

  Ο Δήμαρχος Λέσβου

Δημήτρης Φ. Βουνάτσος
 

Μοιράσου το άρθρο!