Πολιτική

31/10/2011 - 00:48

Νέα δρομολόγια από την Sky Express

Με νέα δρομολόγια ενώνει την ηπειρωτική με τη νησιώτικη Ελλάδα το χειμώνα η αεροπορική εταιρεία της Κρήτης, Sky Express.

Συγκεκριμένα, από Κυριακή 30  Οκτωβρίου ξεκίνησε το νέο δρομολόγιο Μυτιλήνη - Αλεξανδρούπολη κάθε Παρασκευή και Κυριακή. Ο ναύλος είναι 85 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Επίσης,  ξεκινά η σύνδεση Ηράκλειο - Ζάκυνθος με δυο εβδομαδιαίες πτήσεις. Η μια θα είναι απευθείας και η δεύτερη θα πραγματοποιείται μέσω Καλαμάτας.

Με μία εβδομαδιαία πτήση κάθε Σάββατο θα επιχειρείται το δρομολόγιο, Κως – Θεσσαλονίκη, ενώ  η σύνδεση της Κρήτης με τη Θεσσαλία (Βόλος-Ηράκλειο) συνεχίζεται με μια εβδομαδιαία πτήση κάθε Κυριακή απόγευμα.

Στο δρομολόγιο Ηράκλειο - Αθήνα, το οποίο επιχειρεί καθημερινά εκτός Σαββάτου, προστίθενται επιπλέον απογευματινές πτήσεις κάθε Παρασκευή και Κυριακή.

Το δρομολόγιο Ηράκλειο - Ρόδος πλέον είναι καθημερινό και επιχειρεί με επιπλέον απογευματινές πτήσεις κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Εξάλλου, συνεχίζονται και τον χειμώνα οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Σκύρο δυο φορές την εβδομάδα κάθε Πέμπτη και Κυριακή, ενώ παραμένει η σύνδεση της Θεσσαλονίκης με την Λήμνο και την Ικαρία πέντε φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων θα ισχύσει μέχρι και τις 25 Μαρτίου 2012.

Μοιράσου το άρθρο!