Πολιτική

11/02/2014 - 14:56

Νίκη Τσιριγώτη - Στρατής Κόρακας - Ηρακλής Κουντουρέλλης: οι υποψήφιοι του ΚΚΕ

Π

ραγματοποιήθηκε τη  Δευτέρα 10 Φλεβάρη, η εκδήλωση-συνέντευξη τύπου που διοργάνωσαν οι Τομείς Πόλης και Υπαίθρου Λέσβου του ΚΚΕ, με θέμα:

«Οι θέσεις του ΚΚΕ για τη μάχη των Ευρωεκλογών, τις περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές», με ομιλητή τον Βασίλη Αμπελογιάννη, μέλος της Κομματικής Επιτροπής Αιγαίου.  

Επίσης, έγινε και η παρουσίαση των επικεφαλής των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Δήμο Λέσβου.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου: Στρατής Κόρακας, οικονομολόγος, από το 1985 έως το 1999 βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ και από το 1999 έως το 2004 Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Ήταν επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ για το Δήμο Μυτιλήνης το 2006, ενώ το 2010 ήταν επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και Περιφερειακός Σύμβουλος σήμερα.

Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λέσβου: Ηρακλής Κουντουρέλλης, γεννήθηκε το 1958, δ/ντης στο τμήμα Πολιτισμού της ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, αντιπρόεδρος στο σωματείο Γραμματείας Αιγαίου.

Υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου (ή Μυτιλήνης ;) : Νίκη Τσιριγώτη, γεννήθηκε το 1987, δικηγόρος, μέλος της ΤΕ Πόλης Λέσβου του ΚΚΕ.  

 

Στο πάνελ από αριστερά προς τα δεξιά:

Νίκη Τσιριγώτη (υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Λέσβου), Βασίλης Αμπελογιάννης (μέλος της Κομματικής Επιτροπής Αιγαίου του ΚΚΕ), Βαγγέλης Παλαιολόγος (δημοτικός σύμβουλος), Στρατής Κόρακας (Περιφερειακός σύμβουλος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου), Ηρακλής Κουντουρέλλης (υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λέσβου).

 

Μοιράσου το άρθρο!