Πολιτική

01/04/2019 - 07:21

Νίκος Χήρας: Ξεκινάμε !

Μ

ε κεντρικό σύνθημα "Ξεκινάμε" ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου κ. Νίκος Χήρας στέλνει το πρώτο του  μήνυμα στους πολίτες της Δυτικής Λέσβου:

 

Αγαπητοί συμπολίτες, συμπολίτισσες, φίλοι και φίλες.


Η μεγάλη εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, αποτελεί ευκαιρία για όλους μας να ανατρέψουμε τη στασιμότητα που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στα χωριά μας.


Η αγάπη μου για τον τόπο μας και η πρότερη προσφορά μου μέσα από την θέση του προϊσταμένου στη ΔΟΥ Καλλονής, καθώς και η ενασχόληση μου με τα κοινά ως Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Καλλονής και Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου της κατασκευαστικής εταιρίας έργων του προαναφερόμενου Δήμου, μου δίνει την δυνατότητα της επίγνωσης των υφιστάμενων προβλημάτων , αλλά και εκείνων που θα προκύψουν, στον νεοσύστατο Δήμο της Δυτικής Λέσβου.


Οι συνεργάτες μου και εγώ, δεν κρατάμε μαγικά ραβδιά, αλλά σε συνεργασία με τους τοπικούς και θεσμικούς φορείς, και με δουλειά μπορούμε να νικήσουμε την γραφειοκρατία, την έλλειψη πόρων, με ορθή χρήση ευρωπαϊκών προγραμμάτων, για να χτίσουμε τον δήμο που ονειρευόμαστε.


Στα δεκάδες χωριά μας, με τους πλούσιους φυσικούς και πολιτισμικούς πόρους τους, μπορούμε να δούμε τα παιδιά μας να ευημερούν. Έτοιμοι για την ανάταση της τοπικής οικονομίας, με ποιότητα , ανάπτυξη και κυρίως σεβασμό στον πολίτη,

Ξεκινάμε!

Νίκος Χήρας

Υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο!