Πολιτική

17/09/2015 - 23:59

Νίκος Σηφουνάκης: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αναδειχθεί ο σταθερός ρυθμιστικός πόλος

ign="center">Δήλωση Νίκου Σηφουνάκη

 «Σε αυτήν την κρίσιμη καμπή για την χώρα αλλά και την Ευρώπη, προέχει να επιλέξουμε και να αναδείξουμε μια  σταθερή κυβέρνηση  που θα εκπέμπει σιγουριά και εμπιστοσύνη εντός και εκτός Ελλάδας.

Σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση -την 5η κατά σειρά μέσα σε μια τετραετία- είναι αναγκαίο να  επικρατήσει σωφροσύνη,  ενάντια στις διχαστικές συνθήκες που επέβαλλαν  τις προηγούμενες, εκείνοι οι οποίοι επένδυαν πολιτικά στη  ψήφο διαμαρτυρία και μόνο.

Είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες έχουν πλέον αντιληφθεί  την αλήθεια, δηλαδή τα του 3ου  Μνημονίου και για ποιους λόγους  σύρεται πάλι η χώρα σε εκλογές, που δεν είναι άλλοι από την προσπάθεια εξωραϊσμού και ισορροπιών στον πολιτικό χώρο της απελθούσας Κυβέρνησης.

Γι’ αυτό ο Λαός πρέπει να απορρίψει τα διχαστικά διλλήματα και να επιβάλει με την ψήφο του πολιτική σταθερότητα που όσο ποτέ άλλοτε έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Το ΠΑΣΟΚ που όλα αυτά τα πέντε  χρόνια έθεσε το συμφέρον της πατρίδας πάνω από το κομματικό συμφέρον,  πρέπει να αναδειχθεί ο σταθερός ρυθμιστικός πόλος.»

 

Μοιράσου το άρθρο!