Πολιτική

18/10/2015 - 23:17

Νομαρχιακή Συνέλευση της ΟΝΝΕΔ Λέσβου

Η ΟΝΝΕΔ Λέσβου την Κυριακή 18-10-2015 πραγματοποίησε Νομαρχιακή Συνέλευση στην οποία συμμετείχε μεγάλος αριθμός νέων ΟΝΝΕΔιτών και μαθητών της ΜΑΚΙ, αλλά  νέων που για πρώτη φορά συμμετείχαν στα όργανα της Νεολαίας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συσπείρωση της οργάνωσης μετά την ήττα της 20ης Σεπτεμβρίου, αλλά και ο σχεδιασμός της οργάνωσης στο δύσκολο μέλλον της Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν όλα τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τη Νεολαία σε τοπικό και σε πανελλαδικό επίπεδο. Μετά τον απολογισμό της συνεχούς παρουσίας της ΟΝΝΕΔ Λέσβου και των δράσεων που υλοποιήθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια, η Νομαρχιακή Συνέλευση έθεσε νέους στόχους και επιδιώξεις που αφορούν στη σύσφιξη της παράταξης με την κοινωνία, στον ρεαλιστικό προσανατολισμό των νέων στα προβλήματα που προκύπτουν και, κυρίως, στην ενημέρωση, πρόληψη και αντιμετώπιση προβλημάτων προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Ομιλητές της Νομαρχιακής Συνέλευσης ήταν ο Περιφερειάρχης της ΟΝΝΕΔ Βορείου Αιγαίου Καρασαρίνης Ανδρέας, το μέλος της ΚΕ ΟΝΝΕΔ Τσιαγκλιώτης Κώστας, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λέσβου Αγουρόγιαννης Παναγιώτης, ο Αντιπρόεδρος της οργάνωσης Χατζηδιάκος Δημήτρης, η Υπεύθυνη Τοπικής Αυτοδιοίκησης Καλαμιδιώτου Βάσω και ο Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμόυ Καπτανής Νίκος.

Η ΟΝΝΕΔ είναι έτοιμη να είναι στη πρώτη γραμμή των αγώνων της παράταξης, αλλά και της Ελλάδος!

Μοιράσου το άρθρο!