Πολιτική

31/03/2022 - 10:45

"Ντροπή και κατάντια για το Δήμο Δυτικής Λέσβου"

Τα 19 ονόματα που ψήφισαν το αίτημα ανάκλησης της οικοδομικής άδειας

Η ανάρτηση του πρώην  Γ.Γ. του Δήμου Δυτικής Λέσβου Άρη Ελευθερίου λέει τα πάντα για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Δήμο Δυτικής Λέσβου:

Μια όλοκληρη Δημοτικη Αρχή ,η πλειοψηφούσα παράταξη του κ. Ταξιάρχη Βέρρου, παρούσα σύσσωμη στο δημοτικό συμβούλιο της 30ης Μαρτίου 2022, αρνείται να πάρει θέση σε ένα καίριας σημασίας θέμα που απασχολεί την Ερεσό και το μέλλον μιας ολόκληρης παραλίας η οποία κινδυνεύει να τσιμεντοποιηθεί, και αρνείται και να ψηφίσει. Είναι πρωτοφανές.

Αν δεν είναι μεθόδευση ( συνεχιζόμενη εδω και πολύ καιρό) , είναι ντροπή και κατάντια για το Δήμο μας, είτε δεν έχουν γνώμη οι αρνητές της ψήφου, είτε φοβούνται να την εκφράσουν. Η άρνηση της ψήφου, σύμφωνα με το νόμο, είναι αρνητική ψήφος.

Η θέση λοιπόν της Δημοτικής Αρχής, είναι να χτισθεί η παραλία της Ερεσού και ντρέπεται ή φοβάται να το πεί. Τσιμέντο λοιπόν να γίνει ο κατα τα άλλα πράσινος δήμος.... τρομάρα μας.

-----

 

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου και ... το διάλογο με τον κ. Άρη Ελευθερίου:

δδ

φ

 

----

 

Υπενθυμίζουμε ότι εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία -με 19 ψηφους- στη δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το αίτημα 19 συμβούλων της αντιπολίτευσης οι οποίοι ζητούσαν ανάκληση της οικοδομικής άδειας, στην υπόθεση Αφεντέλι.

Οι 19 δημοτικοί σύμβουλοι ειναι: οι Νικόλαος Χήρας, Γιώργος Καραθανάσης, Χριστόφορος Χατζηκυριαζής, Λουκάς Κόβρας, Δημήτρης Ζαγκούλης, Ελένη Μόλβαλη, Λευτέρης Κοτζαμάνης, Σαράντος Δερεδίνης, Ιωάννης Συκάς, Σταύρος Βαξεβάνης, Γιώργος Σαλταμάρας, Θεμιστοκλής Κλιομιδιώτης, Αντώνιος Πανταχός, Χαράλαμπος Μαργαρίτης, Ευστράτιος Ζαφείρης, Ελένη Πίτσα, Μαριάνθη Τσάκου, Δημήτριος Βελούτσος και Χρυσούλα Ζωγράφου,

 

"ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ! Γιατι ομοφωνα και ακομματιστα ψηφισαν και ζητουν την ανάκληση της οικοδομικής άδειας Καραγιαννη και κάθε άλλης άδειας στη συγκεκριμένη περιοχή Αφεντέλι μέχρι ότου οριστικοποιηθούν οι όροι δόμησης με βάση το Περιφερειακό σχέδιο Βορειου Αιγαίου. Κι ετσι δεν θα κινδυνευει απο οικοπεδοποιηση , και τσιμεντοποιηση μιας απο τις πιο ομορφες παραλιες της Λεσβου κι οχι μονο! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!! Η προταση περασε! Η μαχη κερδηθηκε ! Ο αγωνας συνεχιζετε!" αναφέρει μέλος στην ομάδα  του facebook "Πρωτοβουλία υπεράσπισης παραλίας Ερεσού"

Μοιράσου το άρθρο!