Πολιτική

30/01/2014 - 12:33

«Ο Άλλος Δρόμος» στην Αθήνα

Ό

λες οι γενιές των Λέσβιων της Αθήνας συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (27/1) στον Πολυχώρο "Ανοιχτή Πόλη", στην εκδήλωση της δημοτικής κίνησης Λέσβου, "Ο Άλλος Δρόμος", με ομιλητή τον επικεφαλή της Κίνησης, πανεπιστημιακό, Στράτο Γεωργούλα.
Άνθρωποι που προερχόμενοι από όλους σχεδόν τους πολιτικούς χώρους, κατέθεσαν τις ιδέες τους, τη διαθεσιμότητά τους και κυρίως την αποφασιστικότητά τους να απαλλάξουμε όλοι μαζί το νησί μας από την υποβάθμιση και τη μιζέρια.
 Μέσα από την πλούσια ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση του νησιού μας και τα προβλήματα της πόλης και της λεσβιακής υπαίθρου, οι δεκάδες Λέσβιοι της Αθήνας αποφάσισαν, μεταξύ άλλων, να συσταθεί και στην Αθήνα επιτροπή στήριξης της δημοτικής κίνησης “Ό Άλλος Δρόμος”, η οποία θα συμβάλει στην ενημέρωση και την κινητοποίηση των χιλιάδων συμπατριωτών μας που ζουν στην πρωτεύουσα εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαϊου.
Την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, χαιρέτισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη, ενώ παρευρέθηκαν εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων Λέσβιων της Αθήνας, αλλά και ο Πρόεδρος της ΟΛΣΑ, κ. Χρ. Τσακιρέλλης.
 

Μοιράσου το άρθρο!