Πολιτική

13/03/2013 - 20:24

Ο Δ. Βουνάτσος σε ρόλο δασκάλου-ξεναγού στα παιδιά των Παμφίλων

Ο Δημητρής Βουνάτσος σε ρόλο δασκάλου-ξεναγού στα παιδιά των Παμφίλων

 

Μαθητές και μαθήτριες από τη Δ’ & ΣΤ’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου Παμφίλων, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί το Παλαιό Δημαρχείο, όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος.

Ο Δήμαρχος, ξενάγησε τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς Μαρία Χαλκιά και Γεωργία Γιαταγάνα που τα συνόδευαν, στους χώρους του ιστορικού κτιρίου και τους έδωσε μια σειρά από πληροφορίες για τη διοίκηση και τη λειτουργία του Δήμου Λέσβου.

Παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Παναγιώτη Ζαφειρίου και του Αντιδημάρχου Κώστα Φραγκόπουλου, τα παιδιά ανέφεραν κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο τους, υφιστάμενα από μακρού χρόνου εν πολλοίς. Αμέσως ο Δήμαρχος έδωσε οδηγίες να γίνει ο,τι είναι δυνατό για να βελτιωθεί η κατάσταση στο σχολείο.

Στη συνέχεια τους έδωσε αναμνηστικά δώρα, ενώ τα παιδιά και συνοδοί τους ευχαρίστησαν τον κ. Βουνάτσο για τη φιλοξενία και την αναλυτική και διδακτική ενημέρωση, που όπως είπαν τους  βοήθησε να γνωρίσουν καλύτερα πως λειτουργεί ο Δήμος αλλά και γενικότερα τον τόπο μας, όπου ο πολιτισμός και η παιδεία αποτελούν την πιο ισχυρή παράδοση.

Τέλος τους προέτρεψε να έρχονται να τον ενημερώνουν όποτε θέλουν για ο,τι «στραβό» διαπιστώνουν που απαιτεί την παρέμβαση της Δημαρχίας.  

Μοιράσου το άρθρο!