Πολιτική

27/06/2012 - 10:25

O Δήμαρχος Λέσβου στην εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών.

 Ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Τσακίρη και την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου, Αναστασία Αντωνέλη, την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012, το απόγευμα, παρακολούθησε στην πλατεία Σαπφούς τις εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, που οργάνωσαν το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου «ΠΝΟΗ» και η Μονάδα Συμβουλευτικής και Επανένταξης Μυτιλήνης, ΚΕΘΕΑ.

Σε σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος Λέσβου αναφέρθηκε στην επιτυχή δράση των δυο φορέων, στον απολέμητο αγώνα εναντίον των ναρκωτικών, ένα παγκόσμιο φαινόμενο που έχει βάση την εμπορία, άρα το κέρδος από τα ναρκωτικά, πουλώντας θάνατο. Τέλος, ο κ. Βουνάτσος, επεσήμανε τις προσπάθειες που κατέβαλε ως Νομάρχης για την στελέχωση, λειτουργία και οικονομική στήριξη της «ΠΝΟΗΣ», στα πρώτα της βήματα και ζήτησε την ουσιαστική συμπαράσταση και συμπαράταξη όλων των φορέων, αρχών, γονέων και εθελοντών, στην κατεύθυνση της στήριξης της δράσης των προαναφερθέντων οργάνων για την αποτελεσματικότερη εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Σήμερα το πρωί, ο κ. Βουνάτσος, συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Περιφερειακό Σύμβουλο, Αλέξανδρο Λυμπέρη, με τον οποίο συζήτησε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μοιράσου το άρθρο!