Πολιτική

07/10/2013 - 17:28

Ο Δήμαρχος Λέσβου στο κέντρο υποδοχής μεταναστών

Υλοποιώντας την πρόταση του Δημάρχου Λέσβου Λέσβου Δημήτρη Βονάτσου, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη που μας πέρασε, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, με ομάδα Δημοτικών Συμβούλων, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Ζαφειρίου και τους Χρήστο Κορδώνη, Θέμη Αθανάση, Αναστασία Αντωνέλλη, Σωτήρη Μαρινάτο, Γιώργο Πάλλη και Χρύσανθο Αργυρίου, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί το διαμορφωμένο χώρο πρώτης υποδοχής μεταναστών, στη Μόρια, με Προκάτ χώρους, όπου ενημερώθηκαν αναλυτικά από τον Αστυνομικό Διευθυντή Λέσβου, Παναγιώτη Σαμαρά και εκπρόσωπο των «Γιατρών του Κόσμου», για τους χώρους λειτουργίας, διοικητικής υποστήριξης κλπ.. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εν λόγω Κέντρο, υπάρχουν ξεχωριστοί χώροι διαμονής γυναικών, παιδιών και οικογενειών.


Οι φιλοξενούμενοι πρόσφυγες ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο και τους Δημοτικούς Συμβούλους που τους επισκέφθηκαν, καθώς και την Ελληνική Πολιτεία για τη φιλοξενία, προσθέτοντας ότι πρέπει να συντομευθεί ο χρόνος κράτησής τους, να τους δοθούν ρούχα εν’ όψει του χειμώνα και μεγαλύτερες μερίδες φαγητού.


Με την ευκαιρία αυτή, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, Αναστασία Αντωνέλλη, απευθύνει έκκληση σε όσες και όσους έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν στην κατεύθυνση αυτή, να παραδίδουν ρούχα και παπούτσια στα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Λέσβου, στις οδούς Ερμού και Αλκαίου, στη Μυτιλήνη, με τηλέφωνο επικοινωνίας 2251040640. 

Μοιράσου το άρθρο!