Πολιτική

06/07/2012 - 13:58

Ο Δήμαρχος Λέσβου στο Συνέδριο "Δύο Χώρες – Μια Ιστορία;"

mg class="aligncenter size-full wp-image-52363" title="32" src="/lesvosnews.net/sites/default/files/2012/07/32.jpg" alt="" width="540" height="445" />Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, σήμερα Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012, το πρωί, παρακολούθησε τις εργασίες του Διακρατικού Επιστημονικού Συνεδρίου «Δυο Χώρες – Μια Ιστορία; Διαχείριση και Ανάδειξη των Μνημείων Πολιτιστικής και Περιβαλλοντικής Κληρονομιάς Νήσων ΒΑ Αιγαίου (Λέσβου, Λήμνου, Χίου, Ψαρών) – Μεγάλης Ελλάδας (Καλαβρίας, Σικελίας), Βένετο, Πομπηίας», που πραγματοποιείται στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, στη Μυτιλήνη 6 & 7 Ιουλίου 2012.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Βουνάτσος, καλωσόρισε τους συνέδρους από την Κάτω Ιταλία, τους ευχήθηκε καλή διαμονή και καλή επιτυχία στις εργασίες του σημαντικού αυτού συνεδρίου, που εκτός των άλλων, θα συμβάλει στη σύσφιξη των σχέσεων της Λέσβου με την Κάτω Ιταλία.

«  Ο Δήμος Λέσβου, θεωρώντας ότι η συνεργασία με τις Αρχαιολογικές Υπηρεσίες είναι επιβεβλημένη, στηρίζει την πραγματοποίηση του συνεδρίου και συγχαίρει όλους όσοι εργάστηκαν για την υλοποίησή του», τόνισε ο Δήμαρχος.

Μοιράσου το άρθρο!