Πολιτική

11/09/2012 - 14:01

O Δήμαρχος Λέσβου στον αγιασμό του 5ου Δημοτικού Σχολείου

O Δήμαρχος Λέσβου στον αγιασμό του 5ου Δημοτικού Σχολείου

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, μαζί με τον Αντιδήμαρχο, Γιάννη Τσακίρη και το Δημοτικό Σύμβουλο, Κώστα Φραγκόπουλο, παρέστη σήμερα το πρωί στην καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης. 

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς, καλή σχολική χρονιά, κουράγιο και δύναμη για την επίτευξη των στόχων τους και άριστες επιδόσεις στα μαθήματά τους. Διαβεβαίωσε τους γονείς και τους κηδεμόνες των μαθητών ότι ο Δήμος Λέσβου, στην εξαιρετικά δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στην προσπάθεια κάλυψης των αναγκών στην εκπαίδευση στον τόπο μας, αφού η πιο σημαντική επένδυση για το μέλλον, είναι η επένδυση που λέγεται Παιδεία. 
Ο κ. Βουνάτσος τόνισε, επίσης, ότι η παρουσία του στο συγκεκριμένο σχολείο είναι συμβολική, αφού συμπίπτει με την ολοκλήρωση, από πλευράς Δήμου, των διαδικασιών για την στατική αποκατάσταση και επισκευή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης, το οποίο εδώ και χρόνια παραμένει κλειστό και σε πολύ κακή κατάσταση και ευχήθηκε σύντομα να λειτουργήσει και να το χαρούν τα παιδιά, ευχαριστώντας παράλληλα, όλους όσοι βοήθησαν για να οδηγηθούμε στη θετική αυτή εξέλιξη.
Με τη σειρά τους, τόσο ο Διευθυντής του σχολείου, Αντώνης Βλαχονικολός, όσο και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, Παναγιώτης Καρέκος, ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή για το έμπρακτο και συνεχές ενδιαφέρον τους για την επισκευή του 5ου Δημοτικού, που μετά από μια επταετία, μπαίνει στην τελική ευθεία για την αποκατάστασή του. 
 

Μοιράσου το άρθρο!