Πολιτική

19/03/2013 - 10:09

Ο Δημήτρης Βουνάτσος σε καρναβαλικές εκδηλώσεις και στο χορό του Ερυθρού Σταυρού

Ο Δημήτρης Βουνάτσος σε καρναβαλικές εκδηλώσεις και στο χορό του Ερυθρού Σταυρού

Ο Δημήτρης Βουνάτσος σε καρναβαλικές εκδηλώσεις και στο χορό του Ερυθρού Σταυρού

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος το Σάββατο 17 Μαρτίου 2013, το απόγευμα, στο Κινηματοθέατρο του Αναγνωστηρίου Αγιάσου, παρακολούθησε την καρναβαλική επιθεώρηση που παρουσίασαν το Αναγνωστήριο Αγιάσου «Η Ανάπτυξη» και ο Πολιτιστικός Καρναβαλικός Σύλλογος Αγιάσου « Ο Σάτυρος». Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Δήμαρχος, παρέστη στον αποκριάτικο χορό, που διοργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μυτιλήνης στο ξενοδοχείο «Ηλιοτρόπιο».
Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013, το πρωί, ο κ. Βουνάτσος παρακολούθησε το 27ο Μεσοτοπίτικο Καρναβάλι, που οργάνωσε η  Αναπτυξιακή Εταιρία Μεσοτόπου. Ακολούθως, μετέβη στην Άντισσα, όπου παρακολούθησε τις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία της Άντισσας, από τον Σύλλογο «Ο ΤΕΡΠΑΝΔΡΟΣ» και την Καρναβαλική Επιτροπή Άντισσας. Το απόγευμα της Κυριακής, ο Δήμαρχος παρέστη στην Αποκριάτικη Εκδήλωση του Δήμου Λέσβου, για μικρούς και μεγάλους, που οργάνωσε στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, το Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Τέλος, την Καθαρή Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013, το πρωί, ο Δήμαρχος παρακολούθησε τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αγία Παρασκευή και οργάνωσε ο Λαογραφικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής.
Σε δήλωσή του ο κ. Βουνάτσος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στους διοργανωτές των παραπάνω καρναβαλικών εκδηλώσεων, καθώς και των υπολοίπων περιοχών του νησιού μας, που συνεχίζουν την παράδοση των εκδηλώσεων της αποκριάς και οι οποίες μέσα σ’ αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, αποτελούν μια πολύ καλή ευκαιρία ξεφαντώματος και φυγής από την καθημερινότητα. «Την παράδοση αυτή οφείλουμε, ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του, να τη στηρίζει», τόνισε ο Δήμαρχος Λέσβου.
 

Μοιράσου το άρθρο!