Πολιτική

03/05/2011 - 15:03

Ο Δ.Βουνάτσος σε σύσκεψη στην Αθήνα για την πυρασφάλεια

Ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Φ. Βουνάτσος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Βατό, θα βρίσκεται αύριο (Τετάρτη 04/05/2011) στην Αθήνα όπου το πρωί θα λάβει μέρος σε σύσκεψη που συγκαλεί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής με θέμα τη λήψη όλων των απαραίτητων προληπτικών μέτρων και δράσεων από πλευράς όλων των εμπλεκόμενων φορέων  (Αυτοδιοίκησης στα πλαίσια του Καλλικράτη, Ειδικής Γραμματείας Δασών και λοιπών συναρμόδιων φορέων), ώστε σε συνεργασία με τον κατασταλτικό μηχανισμό του Πυροσβεστικού σώματος να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα ολόκληρου του μηχανισμού προστασίας του δασικού πλούτου της χώρας μας.

Επίσης, το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Δήμαρχος Λέσβου θα παραστεί σε σύσκεψη υπό την προεδρία της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Μενδώνη στο γραφείο της για θέματα της αρμοδιότητάς της που αφορούν τον Δήμο Λέσβου και εν συνεχεία θα έχει επαφές για διάφορες δικαστικές υποθέσεις του Δήμου που δικάζονται ενώπιον του Σ.τ.Ε. το δεύτερο δεκαπενθήμερο του διανυόμενου μηνός Μαίου με τους πληρεξουσίους Δικηγόρους του Δήμου.

Την Πέμπτη το πρωί 5 Μαίου ο Δήμαρχος Λέσβου θα συναντηθεί με τον κ. Φώτη Χατζημιχάλη, Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου για θέματα του Δήμου Λέσβου. Επίσης, την ίδια μέρα θα συναντηθεί με μέλη του Συλλόγου Μεσοτοπιτών «Κρούσος» καθώς και με την Διοικούσα Επιτροπή των Ανεμωτισίων Αθήνας για θέματα που τους αφορούν. Ο κ. Βουνάτσος θα επιστρέψει το βράδυ της Πέμπτης.

Μοιράσου το άρθρο!