Πολιτική

10/09/2015 - 18:55

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου απαντά στις δηλώσεις της Τασίας Χριστοδουλοπούλου

 

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, υποψήφιος βουλευτής Νομού Λέσβου, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, με αφορμή τις δηλώσεις της πρώην Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Τασίας Χριστοδουλοπούλου, αναφορικά με τον δήθεν πλουτισμό των κατοίκων των νησιών μας από τους πρόσφυγες / μετανάστες, δήλωσε τα ακόλουθα:

Οι κάτοικοι της Λέσβου εδώ και μήνες διερωτώνται αν η πρώην Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου, με τις περί απολαύσεως της ελληνικής ηλιοφάνειας από μετανάστες, δηλώσεις της, ζει στον επίγειο και μάταιο αυτόν κόσμο. Σήμερα με τις απίστευτες δηλώσεις περί πλουτισμού των κατοίκων των νησιών μας από τους πρόσφυγες, διερωτώνται αν έχει στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα.

Η κ Χριστοδουλοπούλου, σήμερα, ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλεσε "κερδοσκόπους" τους κατοίκους των νησιών που βρίσκονται στην προμετωπίδα της αντιμετώπισης του μεταναστευτικού προβλήματος.

Απαιτείται πραγματικά θράσος προκειμένου να εκστομίσει κανείς κάτι τόσο εξοργιστικό για τους Λέσβιους, τους Χιώτες, του Κώους και άλλους νησιώτες που, εν πολλοίς αβοήθητοι από το κεντρικό κράτος , κουβαλούν στους ώμους τους φορτίο πολλαπλάσιο από αυτό τους αναλογεί, χωρίς καμία λύση να είναι ορατή.

Μια τέτοια διαστρέβλωση της αλήθειας και ένα τέτοιο εμπαιγμό οι νησιώτες δεν τα αξίζουμε.

Θα περίμενε κανείς πως τις τελευταίες μέρες, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν προσεκτικά στις δηλώσεις τους για το ζήτημα του Μεταναστευτικού. Ιδίως δε όταν πρόκειται για την Υπουργό που επί επτάμηνο διακρίθηκε για την  πανθομολογούμενη ανυπαρξία έργου συνδυασμένη με πληθώρα προκλητικών δηλώσεων.

Ευτυχώς οι Νησιώτες  έχουν γνώση. Και για αυτό στις 20 του μηνός η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά και οι παλινωδίες της κυρίας Χριστοδουλοπούλου θα περάσουν οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

 

 

Μοιράσου το άρθρο!