Πολιτική

18/03/2016 - 06:52

Ο Χ.Αθανασίου για τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημηκρατία

Ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη μελών των Τοπικών Οργανώσεων, συνέδρων και Προέδρων ΝΟΔΕ της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ , ο βουλευτής Ν. Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου δήλωσε τα εξής:

Τα νέα εγγεγραμμένα μέλη καθώς και όλοι εκείνοι που τον Ιανουάριο του 2016 προσήλθαν στις κάλπες και με την ψήφο τους καθόρισαν το μέλλον του κόμματός μας, εκλέγοντας ως νέο Πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καλούνται για μια ακόμη φορά στις 3, 6 και 17 Απριλίου να δώσουν δυναμικό παρόν στις εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη των τοπικών οργάνων της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ.

Όλα τα μέλη μας, που θέτουν υποψηφιότητα στα πιο πάνω όργανα, είναι καταξιωμένα στη συνείδηση των τοπικών κοινωνιών της Λέσβου και της Λήμνου και δεν έχουν την ανάγκη υποστήριξης ουδενός. Συνεπώς, εκφράσεις όπως “ κυριαρχία Αθανασίου ”, “ πλήρης έλεγχος ΝΟΔΕ και ΟΝΝΕΔ ” σε καμία περίπτωση δεν με εκφράζουν, ούτε σαν δικαστικό λειτουργό ούτε σαν πολιτικό. Ποτέ δεν επεδίωξα να αποκτήσω “ σύστημα ”, ούτε να δημιουργήσω προσωπικό πολιτικό στρατό, γνωρίσματα άλλων παρωχημένων εποχών. Εξάλλου, όπως έχω αποδείξει και κατά το παρελθόν, τις προτιμήσεις και τις επιλογές μου τις στηρίζω φανερά.

Η εκλογή των τοπικών οργάνων, τα οποία αποτελούν και τη βάση της οργάνωσής μας, πρέπει να στηρίζεται σε γερά και αξιοκρατικά κριτήρια. Πρέπει να στηρίζεται στην επιλογή των μελών της και όχι σε προσωπικές επιλογές οποιουδήποτε μεμονωμένου κομματικού στελέχους.

 

Είμαι υποχρεωμένος, χάριν της ενότητας και αξιοπιστίας της παράταξής μας, να σταθώ δίπλα σε όλους τους υποψηφίους ανεξαιρέτως, όπως στάθηκαν και εκείνοι τόσο καιρό πιστοί στις ιδέες της ΝΔ και έδωσαν ο καθένας με τη σειρά του τον προσωπικό του αγώνα για το καλό του τόπου και της παράταξής μας.

Καλώ τα μέλη της μεγάλης δημοκρατικής παράταξής μας να συμμετάσχουν σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες, για να γίνει η Νέα Δημοκρατία ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό κόμμα που θα λειτουργεί με διαφάνεια και θα δυναμώνει τη φωνή και το ρόλο των μελών της.

 

Μοιράσου το άρθρο!