Πολιτική

17/05/2020 - 16:39

Ο Κώστας Μουτζούρης ακούει τα χωριά της Λέσβου!

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης  την Τρίτη 12.05.2020 επισκέφτηκε το Ακράσι και την Δρώτα Πλωμαρίου, Την Τετάρτη 13.05.2020 βρέθηκε στην  Κλειού Λέσβου, Την Πέμπτη 14.05.2020 επισκέφθηκε την κωμόπολη της Αγίας Παρασκευής ενώ την Παρασκευή 15.05.2020  βρέθηκε στην Κουντουρουδιά Λουτρών Λέσβου.

Στις επισκέψεις που έλαβαν χώρα  πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με  αιρετούς  Ά βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης, με  αιρετούς τοπικών κοινοτήτων, αλλά και  κατοίκους. 

 Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις παραπάνω περιοχές καθώς  και τα  προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους. Ο  Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου  ενημέρωσε για την πορεία των έργων που βρίσκονται σε  εξέλιξη αλλά και για τον προγραμματισμό και το σχέδιο δράσης που έχει δημιουργήσει η Περιφερειακή Αρχή για νέα έργα ζωτικής σημασίας για τις συγκεκριμένες περιοχές. 

Με το πέρας των επισκέψεων της προηγούμενης εβδομάδας ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

« Έχουμε την υποχρέωση να ακούμε τις τοπικές κοινωνίες, να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα και να συμβάλλουμε έμπρακτα  στην επίλυση των ζητημάτων που προκύπτουν. Σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχουμε εργαζόμαστε πυρετωδώς για την ολοκλήρωση εν εξελίξει έργων αλλά και την έναρξη σημαντικών έργων πνοής για όλη την Λέσβο. Στόχος μας να επισκεφθούμε όλο το νησί  και να βελτιώσουμε το σχέδιο δράσης μας για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και πιο άμεσα αποτελέσματα.» 

Μοιράσου το άρθρο!