Πολιτική

22/09/2010 - 11:07

ο ΛΑ.Ο.Σ Λέσβου για Παύλο Βογιατζή:χαριεντίζεται με τους Τούρκους αγάδες, τη στιγμή που πάνω από τα νησιά μας πετούν τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη.

Δε στηρίζει κανέναν ο ΛΑ.Ο.Σ.

Να μη στηριχθεί κανένας συνδυασμός είτε στη δημοτικές είτε στις περιφερειακές εκλογές αποφάσισε την Κυριακή η νομαρχιακή επιτροπή Λέσβου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Σε ό,τι αφορά στο δήμο Λέσβου, ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής, Γιάννης Στεργέλλης, εξηγώντας μας την απόφαση της Νομαρχιακής, είπε πως «ακόμη και ο καλύτερος συνδυασμός να κερδίσει το δήμο, δε θα μπορέσει να λειτουργήσει προς το συμφέρον των κατοίκων του. Διότι δεν έχει τους αναγκαίους πόρους και το προσωπικό που απαιτείται για να λειτουργήσει αποτελεσματικά.». Ούτε για τις περιφερειακές εκλογές θα παράσχει στήριξη η νομαρχιακή επιτροπή του ΛΑΟΣ σε κάποιον από τους υπάρχοντες συνδυασμούς. Ο κ. Στεργέλλης διέψευσε ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης ο βουλευτής του κόμματος κ. Δημήτρης Αϊβαλιώτης, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι τόσο το γραφείο του κ. Αϊβαλιώτη όσο και τα γραφεία του κόμματος στην Αθήνα, τονίζουν ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Ωστόσο, ο κ. Στεργέλλης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποφασίσει η κεντρική ηγεσία του κόμματος τη στήριξη κομματικού υποψηφίου, τις επόμενες ημέρες. Άλλωστε όλες οι αποφάσεις της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος βρίσκονται υπό την αίρεση της κεντρικής διοίκησης. Εκτενής συζήτηση στη Ν.Ε. έγινε για τις εκλογές του δήμου Λέσβου. Κατά ορισμένες πληροφορίες, υπήρξε έντονη αντιπαράθεση. Ο λόγος είναι ότι δύο στελέχη του ΛΑΟΣ επιθυμούν να είναι υποψήφιοι με το συνδυασμό του Δημήτρη Βουνάτσου. Ιδιαίτερα καυστικός με την υποψηφιότητα του Παύλου Βογιατζή για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ήταν ο κ. Στεργέλλης στις δηλώσεις του , σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Ο κ. Βογιαταζής δυσκολεύει εθνικά όλα τα νησιά του Αιγαίου και ιδιαίτερα τη Λέσβο. Διότι χαριεντίζεται με τους Τούρκους αγάδες, τη στιγμή που πάνω από τα νησιά μας πετούν τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη. Επίσης ο κ. Βογιατζής είναι υπεύθυνος για οικονομικές ατασθαλίες στη διαχείριση του χρήματος της νομαρχίας. Τέλος, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις επιπτώσεις που έχει στο περιβάλλον η απόφαση της νομαρχιακής αρχής Βογιατζή, που δίνει τη δυνατότητα να χτιστούν σπίτια σε πευκόφυτες περιοχές.»

Μοιράσου το άρθρο!