Πολιτική

20/02/2019 - 12:36

Ο Πάνος Πίτσιος αποχαιρετά τον Φώτη Ξύδα

Μ

ε μια συγκινητική ανάρτηση ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας  Μυτιλήνης Πάνος Πίτσιος αποχαιρετά τον Φώτη Ξύδα:

 

Σήμερα το πρωί, πληροφορήθηκα, όπως και όλη η Μυτιλήνη, τη δυσάρεστη είδηση για την απώλεια του αγαπημένου μας φίλου και συναθλητή επί πολλά χρόνια στην ομάδα polo του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, πρέσβη Φώτη Ξύδα.

Γυρίζοντας όλη την υφήλιο επί δεκαετίες μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο Ρέα Παπάζογλου, λόγω των υψηλών επαγγελματικών τους θέσεων στο Υπουργείο Εξωτερικών, αποτελούσε πάντα σε όλη του τη ζωή, τον καλύτερο πρεσβευτή της Μυτιλήνης και της Λέσβου γενικότερα, που τόσο πολύ αγάπησε. Άλλωστε, αυτός και μόνο, ήταν ο λόγος που στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και αφού έληξε μια επιτυχημένη καριέρα ετών, γυρίζοντας στη γενέτειρά του, διεκδίκησε τη θέση του Δημάρχου του νησιού.

Ως μία ελάχιστη ένδειξη τιμής στη μνήμη του Φωτή, που γνώρισα, θαύμασα και αγάπησα από τα παιδικά μου χρόνια στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Μ., παραθέτω αυτό το μικρό φωτογραφικό απόσπασμα από το λεύκωμα της ιστορίας του Ν.Ο.Μ., που παρουσίασα το 2008, με αφορμή τον εορτασμό των 75 χρόνων από την ίδρυσή του !!!

Στο γιο του Κωνσταντή και σε όλους τους συγγενείς και οικείους του, τα θερμά μου συλλυπητήρια, καθώς και όλου του Συμβουλίου της Δ/Κ Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!