Πολιτική

28/06/2012 - 13:44

Ο Πρέσβης του Βελγίου, Mark Van Den Reeck στο Δήμαρχο Λέσβου

Ο Πρέσβης του Βελγίου, Mark Van Den Reeck, συνοδευόμενος από τον Μιχάλη Λαγκαδά, Επίτιμο Πρόξενο του Βελγίου στη Μυτιλήνη, επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012, το πρωί στο γραφείο του το Δήμαρχο Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσο, παρουσία και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Χρήστου Κορδώνη.

Συζήτησαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος αναφερόμενα στην ιστορία, την οικονομία, την κοινωνία του νησιού, καθώς και θέματα εξαγωγών Λεσβιακών προϊόντων στο Βέλγιο, τουρισμού, πολιτιστικών ανταλλαγών και λαθρομετανάστευσης.

Ο Δήμαρχος ζήτησε από το τον Πρέσβη να ενισχύσει την προσπάθεια του Δήμου για την μεγαλύτερη και αποτελεσματικότερη ανάπτυξη των δεσμών του νησιού μας με το Βέλγιο, ο δε Πρέσβης, αποδέχθηκε θετικά την πρόταση του Δημάρχου και είπε ότι θα διερευνήσει τις δυνατότητες αυτές.

Αργότερα επισκέφθηκαν το Δήμαρχο Λέσβου, τα παρακάτω στελέχη της αεροπορικής εταιρείας AEGEAN, Σταυρούλα Σαλούτση, Στέφανος Σαδόπουλος και Ευτύχιος Βασιλάκης, με τους οποίους συζήτησε θέματα που αφορούν στην καλύτερη δυνατή προσφορά υπηρεσιών στους κατοίκους του νησιού μας.

Μοιράσου το άρθρο!