Πολιτική

16/12/2011 - 17:03

Ο Προκόπης Σινάνης απαντά στον Αντιδήμαρχο Γιώργο Βουνάτσο

yle="text-align:justify;">Με δεδομένο ότι το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου, στη συνεδρίαση της 15ης Δεκεμβρίου 2011, δεν μου έδωσε τη δυνατότητα να απαντήσω στις «τοποθετήσεις» του Αντιδημάρχου Ευεργέτουλα κ. Γεωργίου Βουνάτσου, θα ήθελα να διευκρινίσω τα παρακάτω:

  • Η αδυναμία επίλυσης προβλημάτων ηλεκτροφωτισμού έγκειται προσωπικά σε κείνον αφού επέλεξε να μετακινήσει τον επί σειρά ετών ηλεκτρολόγο της Δ.Ε Ευεργέτουλα στη Μυτιλήνη.
  • Αναφορικά με τη δήλωσή του, ότι όποιος χρησιμοποιεί τα δημόσια ουρητήρια πρέπει και να τα καθαρίζει, η απάντηση αφήνεται στην κρίση των συμπολιτών μου οι οποίοι καταβάλουν για δεύτερη συνεχή χρονιά αυξημένα ανταποδοτικά τέλη, για υπηρεσίες που δεν τους παρέχονται.
  • Από τον Αύγουστο του 2011 τα υλικά που απαιτούνται για τον καθαρισμό των δημοσιών χώρων καθώς και οι λαμπτήρες φωτισμού καλύπτονται από τον οικογενειακό μου προϋπολογισμό.
  • Οι παρεχόμενες υπηρεσίες καθαριότητας σαφώς και είναι υποδεέστερες του παρελθόντος και σε καμία περίπτωση ο εν λόγω αντιδήμαρχος δεν μπορεί να έχει εικόνα αφού ποτέ δεν έχει περιηγηθεί στα στενά του Ιππείου ενώ ένα χρόνο τώρα δεν έχει επισκεφθεί χωριά όπως το Κ. Τρίτος και ο Ασώματος.

Εν κατακλείδι, οι κάτοικοι των χωριών του Ευεργέτουλα έχουν καταλάβει το εάν και κατά πόσο ο κ. Γεώργιος Βουνάτσος ενδιαφέρεται για τα προβλήματα των χωριών μας. Ένα χρόνο μετά, είναι καιρός πια και ο Δήμαρχος Λέσβου να αντιληφθεί την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα χωριά της Δ.Ε Ευεργέτουλα και τον καλώ δημόσια να προσκαλέσει τους προέδρους των κοινοτήτων της περιοχής, ώστε να σχηματίσει εικόνα για τη λειτουργία της Δημοτικής  Ενότητας.

ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΣΙΝΑΝΗΣ                                                        

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            

ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΙΠΠΕΙΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!