Πολιτική

31/07/2012 - 12:23

Ο Τέρενς Κουίκ στη Μυτιλήνη

Ο Τέρενς Κουίκ στη Μυτιλήνη

&n

bsp;

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ 
ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠHΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Η ΛΕΣΒΟΣ
 
Με απόφαση του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου, μετά από εισήγηση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστα Μαρκόπουλου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Τέρενς Κουίκ ανέλαβε την ευθύνη της βουλευτικής εκπροσώπησης πέντε εκλογικών περιφερειών της χώρας, όπου οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν εξέλεξαν εκπρόσωπό τους για το Κοινοβούλιο.
 
Ο Τέρενς Κουίκ, σε απόλυτη συνεννόηση και συνεργασία με τους τοπικούς πολιτευτές και τα μέλη των συντονιστικών επιτροπών του Κινήματος, θα προωθεί εντός και εκτός Βουλής, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού του έργου και όλα τα θέματα που θα αφορούν τις εξής εκλογικές περιφέρειες: Λέσβου, Χίου, Κεφαλονιάς, Κέρκυρας και Ζακύνθου.
 
Αυτό το Σαββατοκύριακο 28/29 Ιουλίου, επισκέφθηκε τη Λέσβο, όπου είχε πολύωρη συνεργασία με τον Τομεάρχη Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, πρώην Βουλευτή και επικεφαλής Πολιτευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ του νομού Σπύρο Γαληνό.
 
Κατέγραψαν και ιεράρχησαν τα σημαντικότερα προβλήματα που πρέπει να προωθηθούν σε Υπουργεία και Βουλή, όπως Καλλικράτης, Πύλες Εισόδου, Ενεργειακό, τουριστική αναβάθμιση, γεωργία- κτηνοτροφία, οδικό δίκτυο, τοπικά οικονομικά θέματα που επηρεάζονται ή άπτονται της Τουρκίας κλπ.
 
Στη συνέχεια επισκέφθηκε στη περιοχή Μανταμάδο το ναό των Ταξιαρχών όπου προσκύνησε και κατέγραψε από τον εφημέριο Παπά - Στρατή, τα εκκρεμούντα ζητήματα της διάσωσης του Αγίου Στεφάνου, του  αρχαιότερου ναού του νησιού και της ανέγερσης νέου σύγχρονου γηροκομείου κυρίως με αυτοχρηματοδότηση από τα έσοδα του ναού των Αρχαγγέλων.
 
Σημαντικότατη ήταν και η συνάντηση στο Μόλυβο, τόσο με τον Αντιδήμαρχο της περιοχής Λευτέρη Βογιατζή, όσο και με τα μέλη του Δ.Σ. της πρωτοποριακής τουριστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας  ‘’ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΗΘΥΜΝΑΣ’’, που έχουν ιδρύσει όλα ανεξαιρέτως τα επαγγελματικά σωματεία της περιοχής.
 
Η επίσκεψη στη Λέσβο έκλεισε με συνάντηση με τη Πρόεδρο του Συλλόγου Ελληνοαμερικανών Λέσβου και δημοσιογράφο Ντόρα Πολίτη, προκειμένου ο Τέρενς Κουίκ να ενημερωθεί για τη υπόθεση του 23χρονου μοτοσικλετιστή αστυνομικού Στρατή Δούκα ο οποίος από εγκληματική ενέργεια, την ώρα καταδίωξης, πριν τρία χρόνια, έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω.
 
Από τότε αντιμετωπίζει ΜΟΝΟΣ του όλα τα δυσβάσταχτα ιατρικά έξοδα της αποκατάστασης της υγείας του, με τη συμπαράσταση των συναδέλφων του και κυρίως του Συλλόγου της κας Πολίτη.
 
Για το θέμα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος θα επισκεφθεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και θα καταθέσει και Ερώτηση στη Βουλή.
 

Μοιράσου το άρθρο!