Πολιτική

19/10/2015 - 12:37

O X. Αθανασίου στο Πλωμάρι

Από την επίσκεψη του Βουλευτή ΝΔ Νομού Λέσβου ,κου Χαράλαμπου Αθανασίου στο Πλωμάρι με αφορμή την έναρξη των εργασιών στην παράκαμψη της Λαγκάδας.


Ο Βουλευτής ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο επίβλεψης του έργου, κο Δημήτρη Ακριώτη , όπως και από τον επικεφαλής της εταιρίας «Τοξότης» , κο Ακριώτη για τις εργασίες .


Ο κ. Αθανασίου είπε τα εξής:

"Το Πλωμάρι, η μεγαλύτερη , μετά τη Μυτιλήνη, πόλη της Λέσβου ήταν και είναι παραμελημένη. Κύρια αιτία το οδικό δίκτυο προς την ευρύτερη περιοχή .
Συνεπώς , πρωταρχικό μας ενδιαφέρον , ως Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας , ήταν η βελτίωση του οδικού δικτύου.

Έτσι, το 2013 εξασφαλίσαμε τα χρήματα για την ασφαλτόστρωση του δρόμου Αγιάσου-Μεγαλοχωρίου και από το 2012, ως Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών , καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεπερασθούν οι διοικητικές και κυρίως οι δικαστικές εκκρεμότητες για να αρχίσουν , επιτέλους, οι εργασίες παράκαμψης της Λαγκάδας.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε τα μηχανήματα εγκατεστημένα στο έργο. Θέλω να ευχαριστήσω τον εκπρόσωπο της αναδόχου του έργου εταιρίας «ΤΟΞΟΤΗΣ» κ. Ανδριώτη για την άμεση έναρξη των εργασιών , καθώς και τον υπεύθυνο επίβλεψης του έργου κ.Ακριώτη Δημήτρη για το ειλικρινές και αδιάκοπο ενδιαφέρον του για την εν γένει προώθηση όλων των αναπτυξιακών έργων

Επόμενος στόχος , η Πύλη Εισόδου Πλωμαρίου.

Ζητώ από όλους , για μία ακόμη φορά , όπως με ενιαίο προγραμματισμό και ενιαία δράση συμβάλλουμε στην οικονομική και όχι μόνο ανάπτυξη του τόπου μας. "
 

Μοιράσου το άρθρο!