Πολιτική

12/10/2018 - 06:50

Οι 4 προτεραιότητες για το Τοπικό Συμβούλιο Κατοίκων Σουράδας-Ακλειδιού-Κουμκό

Τοπικό Συμβούλιο Κατοίκων Σουράδας-Ακλειδιού-Κουμκό

Το νεοσύστατο Τοπικό Συμβούλιο Κατοίκων Σουράδας-Ακλειδιού-Κουμκό, από το  Μάρτιο 2018 που δραστηριοποιήθηκε, έθεσε σε προτεραιότητα, την οδική ασφάλεια πεζών και οχημάτων και την προστασία της δημόσιας υγείας στην περιοχή ευθύνης του, καταγράφοντας τα βασικότερα τρέχοντα προβλήματα που απασχολούν τους περιοίκους και προτείνοντας βέλτιστες λύσεις. Κατόπιν έγγραφων παρεμβάσεών μας προς το Δήμο Λέσβου, τη Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης και τη ΔΕΥΑΛ, έχουμε, μεταξύ άλλων, ως τώρα αιτηθεί:


1. Την κατασκευή συγκοινωνιακού κόμβου με φωτεινούς σηματοδότες στο «Φόρο» Σουράδας, που είναι από τα πλέον επικίνδυνα σημεία της πόλης μας για ατύχημα
2. Την επισκευή του οδοστρώματος στον παραδοσιακό δρόμο Αλ. Πάλλη στο Ακλειδιού, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι δύσβατος κι επικίνδυνος.
3. Την εφεδρική λειτουργία αντλιών λυμάτων του βιολογικού ώστε να εξαντλείται η πιθανότητα να καταλήξουν αυτά στη θάλασσα όταν γίνονται διακοπές ρεύματος.
4. Τον καθαρισμό εγκαταλελειμμένων οικοπέδων που λόγω πυκνής βλάστησης και απορριμμάτων, ενέχουν κινδύνους πυρκαγιάς και επιμολύνσεων.


Για οποιεσδήποτε επισημάνσεις σε θέματα ΔΗΜΟΣΙΟΥ ενδιαφέροντος ή προτάσεις ανάπτυξης που επιθυμούν να διατυπώσουν οι συνδημότες της περιοχής μας, μπορούν να απευθύνονται στην παρακάτω 3μελή συντονιστική επιτροπή:
1. Δημήτρης Παναγιώτου τηλ. 6944773583
2. Αλέκος Κουζινόγλου τηλ. 6946004766
3. Μαριάνθη Πατρικοπούλου τηλ. 6948806955
και στη σελίδα του Τοπικού Συμβουλίου στο facebook: Δημότες Σουράδας, Ακλειδιού, Κουμκό
Από το Τοπικό Συμβούλιο Κατοίκων Σουράδας-Κουμκό-Ακλειδιού

Μοιράσου το άρθρο!