Πολιτική

23/05/2024 - 18:29

Οι πρωτοποριακές ιδέες των μαθητών του 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Μυτιλήνης εντυπωσίασαν τον Περιφερειάρχη

ΔΕΗ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης επισκέφτηκε σήμερα μετά από πρόσκληση  το 1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Μυτιλήνης, συνοδευόμενος από τον Ειδικό Σύμβουλο της Περιφέρειας Αλέξανδρο Κουτσαντώνη.

Οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό παρουσίασαν στον Περιφερειάρχη τις εργασίες και τις ερευνητικές δεξιότητες τους σε διάφορα θέματα  που απασχολούν την κοινωνία αλλά και project με τα οποία συμμετείχαν σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς αποσπώντας τιμητικά βραβεία.

Ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε όλες τις τάξεις,  όπου οι μαθητές χωρισμένοι σε ομάδες,  παρουσίαζαν την δική τους πρωτοποριακή εργασία, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να «διδάξει».

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Έμεινα εντυπωσιασμένος από το επίπεδο γνώσης των παιδιών, τις πρωτοποριακές ιδέες και την άποψη την οποία έχουν για τα κοινωνικά ζητήματα, τα οποία προσπαθούν μέσω των εργασιών και των δεξιοτήτων τους να αναδείξουν. Θέλω να συγχαρώ το διδακτικό προσωπικό του Σχολείου για το εξαιρετικό έργο που διαπίστωσα ότι παράγεται και να προτρέψω   τους μαθητές και τις μαθήτριες να συνεχίσουν με την ίδια θέληση και την ίδια διάθεση συνεργασία που είδα ότι έχουν, ώστε να ωφελήσουν την αυριανή κοινωνία.  Εύχομαι καλή επιτυχία στις εξετάσεις που ξεκινάνε τις επόμενες ημέρες».  

 

Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Μοιράσου το άρθρο!