Πολιτική

03/07/2011 - 20:41

Όλη η Ελλάδα μια "συναυλία" - Πρόγραμμα με τις συναυλίες του καλοκαιριού σε όλη την Ελλάδα

Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει «καθίσει» για τα καλά, στη ζωή των Ελλήνων λίγες όμως στιγμές χαλάρωσης και διαφυγής από τα προβλήματα, αποτελούν την ιδανική λύση για κάθε εποχή. Στο φορτωμένο συναισθηματικά κλίμα, οι προγραμματισμένες συναυλίες των Ελλήνων καλλιτεχνών- και σε σχέση με προηγούμενα χρόνια λιγότερες-έρχονται ως «ανάσα» στο κατακαλόκαιρο 

Αγαπημένοι καλλιτέχνες στο νεανικό και όχι μόνο κοινό, θα δώσουν το δυναμικό «παρών» στην Αθήνα και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Το πρόγραμμα των συναυλιών για το φετινό καλοκαίρι, διαμορφώνεται ως εξής:

Σωκράτης Μάλαμας

Ο Σωκράτης Μάλαμας παίρνει και πάλι τους δρόμους για τις καλοκαιρινές του συναυλίες έχοντας γύρω του τους εξαιρετικούς μουσικούς του.

Με έμφαση στη χαρά της συνάντησης, στη σημασία του να μοιράζεσαι, στο διονυσιασμό κάθε λάιβ, ο Σωκράτης Μάλαμας από το ξεκίνημα της καριέρας του μέχρι σήμερα βρίσκεται συχνά κοντά στο κοινό του. Ένα κοινό που εδώ και 20 χρόνια τον ακολουθεί πιστά, σαν μία παρέα που συνεχώς μεγαλώνει και εμπλουτίζεται κάθε φορά από τη νέα γενιά.

Πρόγραμμα Συναυλιών

04/7 Θεσσαλονίκη,Θέατρο Δάσους

22/7 Κρήτη,Αγιές Παρασκιές

30/7 Βαρβάρα Χαλκιδικής

05/8 Κέρκυρα

07/8 Καρπενήσι

10/8 Χίος

13/8 Νίσυρος

22/8 Μυτιλήνη

Δήμητρα Γαλάνη - Vassilikos

Συνάντηση με παρόν παρελθόν και μέλλον. Είναι η συνύπαρξη δύο ανθρώπων που μοιράζονται κοινή αισθητική γύρω από τη μουσική και κοινή αντίληψη για τη θέση τους σε αυτή.

Πρόγραμμα Συναυλιών:

15-16/7 Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

18/7 Καβάλα, Κάστρο Καβάλας

20/7 Θάσος, Αρχαίο Θέατρο Θάσου

03/8 Ρόδος

28/8 Ελευσίνα, Αισχύλεια

05/9 Πάτρα, Αρχαίο Ωδείο

15/9 Βεάκειο Θέατρο, Πειραιάς

Τάνια Τσανακλίδου - «Στο Δρόμο»

«Την άνοιξη, βγήκαμε στον δρόμο και μας άρεσε. Είδαμε σε πρόσωπα σκυθρωπά να σκάει ένα χαμόγελο. Έτσι πήραμε κουράγιο και λέμε το καλοκαίρι να ταξιδέψουμε όπου μας πάει ο δρόμος, γιατί ο δρόμος ξέρει…Και ξέρουμε κι εμείς πως όποιος μένει ακίνητος σε αυτό το δύσκολο καιρό είναι σαν να παρατάει τα όπλα. Εμείς έχουμε όπλο το τραγούδι και δεν το βάζουμε κάτω". Τάνια Τσανακλίδου

Η Τάνια Τσανακλίδου, μαζί με την παρέα της, "βγαίνει" στο δρόμο και καλωσορίζει το κοινό της με ένα προσωπικό μήνυμα και μια αξέχαστη συναυλία.

Πρόγραμμα συναυλιών:

11/7 Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη

26/7 Άλσος Βείκου, Φεστιβάλ Αττικού Άλσους. Γαλάτσι, Αθήνα

20/8 Φιλιππίδεια 2011, Μηλιές

06/9 Κηποθέατρο Λάρισας

15/9 Φεστιβάλ Ηλιούπολης, Αθήνα

Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Και φέτος το καλοκαίρι και σε πείσμα των καιρών, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα με μεγάλο σχήμα. Δέκα μουσικοί και ένα ανανεωμένο πρόγραμμα, με τραγούδια από τον καινούριο δίσκο "Ο Ελάχιστος Εαυτός" όπως και κάποια "παραμελημένα" που βρίσκουν τη θέση τους, θα βάλουν τα δυνατά τους στα μουσικά νυχτέρια αυτού του καλοκαιριού. Έχοντας εξαιρετικούς συνεργάτες με αυτοσχεδιαστική διάθεση σε πολλά μουσικά είδη, ο Θανάσης σκοπεύει να αποδείξει ότι στη μουσική απόλαυση δε χωράνε μνημόνια.

Πρόγραμμα εμφανίσεων:

06/7 Λαμία , Λελέικα Υπάτης, Τόπος Τεχνών "Χώρα"

09/7 Βόλος, Πήλιο, Άγιος Βλάσιος

16/7 Κύπρος, Λεμεσός, Λόφου

29/7 Βαρβάρα Χαλκιδικής

05/8 Κρήτη, Μόχλος, kouzoulo festival

06/8 Ηράκλειο, Κηποθέατρο Καζαντζάκη

12/8 Χαλκιδική, Νικήτη

13/8 Ρόδος, Ίστριο

Μιχάλης Τζουγανάκης

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων με το Γιώργο Νταλάρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και μέσα από μια "μουσική οδύσσεια" ήχων και αρμονιών, ο δυνατός περφόμερ Μιχάλης Τζουγανάκης πραγματοποιεί μαι σειρά συναυλιών σε όλη την Ελλάδα.

Με τίτλο, "Κόντρα Στον Καιρό" θα ξεκινά αυτό το μουσικό ταξίδι, όπου η δεξιοτεχνία συναντά το πάθος και τη δύναμη. Η συναυλία θα είναι μια βραδιά εμπνευσμένη όχι μόνο από τις κρητικές παραδοσιακές μελωδίες και από αγαπημένα δικά του κομμάτια που έχει λατρέψει το κοινό του αλλά και μέσα από κομμάτια άλλων αγαπημένων και καταξιωμένων καλλιτεχνών - δημιουργών της Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Πρόγραμμα συναυλιών

01/7 Αθήνα, Mojito Bay, Αγ.Μαρίνα

07/7 Κύπρος, Συναυλία με το Γ. Νταλάρα, Μ. Ασλανίδου

12/7 Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, Συναυλία με το Γ. Νταλάρα, Μ. Ασλανίδου

15/7 Αρχαία Επίδαυρο, Συναυλία με το Γ. Νταλάρα, Μ. Ασλανίδου

16/7 Ρόδος

Πάνος Μουζουράκης

Ο Πάνος Μουζουράκης, από τα πιο ελπιδοφόρα και πολύπλευρα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, με την εκρηκτική σκηνική του παρουσία, δίνει σε κάθε του live εμφάνιση, όλα αυτά που τον χαρακτηρίζουν..Την ενέργεια, το πάθος, το ρυθμό...την τρέλα του!

Με αποσκευές τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας, τραγούδια δημιουργών της ανεξάρτητης ελληνικής σκηνής που αγαπά, αλλά-κυρίως- με τις εντελώς απρόσμενες διασκευές που υπήρξαν οι πρώτες και καταλυτικές μουσικές επιρροές του, καταφέρνει να μας στροβιλίσει με χιούμορ, δυναμισμό και ειλικρίνεια, στον δικό του πλανήτη.

Πρόγραμμα Συναυλιών:

15/07 Φεστιβάλ Αλιάκμονα, Βέροια

16/07 Cine Kamari, Σαντορίνη

19/07 Άλσος Βεΐκου, Γαλάτσι

28/07 Φεστιβάλ Νεολαίας, Άρδας

05/08 River Party, Νεστόριο, Καστορια

12/08 Black Pearl, Κως

21/08 AgroFestival, Καλαμώνας Ρόδου

Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς - "4 on the floor tour"

Η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς επισκέπτονται και πάλι τους φίλους τους σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Το εκρηκτικό δίδυμο που μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες, αποφάσισε και φέτος να μας χαρίσει μαγικές μουσικές στιγμές με ένα πρόγραμα που περιλαμβάνει τα πάντα.

Προσωπικές τους επιτυχίες, αγαπημένα κομμάτια από την ελληνική και ξένη δισκογραφία, διασκευασμένα πάντα με τον δικό τους τρόπο, καθώς και κάποια ακυκλοφόρητα κομμάτια τους, μιας και οι δύο αυτήν την περίοδο βρίσκονται στο στούντιο ετοιμάζοντας τις καινούργιες δουλειές τους.

Πρόγραμμα Συναυλιών:

02/7 Παραλία Αγ. Νικολάου (Λούτσα)

09/7 Καλαμάτα-West Island Club

16/7 Στόμιο Λάρισας-Ipanema Beach Bar

22/7 Ιωάννινα-Πολυχώρος Αγορά

31/7 Πόρτο Χάλι-Praia Da Luz

07/8 Σάμος-Ireon Music Festival

13/8 Σητεία-Φεστιβάλ Νεολαίας

Νατάσσα Μποφίλιου

Η Νατάσσα Μποφίλιου ξεκινάει τις καλοκαιρινή περιοδεία της σε ολόκληρη την Ελλάδα και ολοκληρώνει το ραντεβού της με το κοινό που μοιράζεται τον συγκινησιακό της κώδικα, σε ένα εξωστρεφές λάιβ στο κλίμα του καλοκαιριού.Παράλληλα πραγματοποιεί και κάποιες εμφανίσεις στο πλευρό του Σταύρου Ξαρχάκου.

Πρόγραμα συναυλιών

02/7 Καβάλα , Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, με τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Γιάννη Χαρούλη

05/7 Αθήνα, Τεχνόπολις, Γκάζι

22/7 Σπάρτη , Σαϊνοπούλειο με τον Σταύρο Ξαρχάκο & Γιάννη Χαρούλη

23/7 Φεστιβάλ "Ήχοι του Δάσους", Οροπέδιο Αγίας Τριάδας Καλοσκοπή Φωκίδας

25/7 Πάτρας, Αρχαίο Ωδείο

29/7 Έβρος, Φεστιβάλ Άρδα

13/8 Μαρμαρίτσα Κομοτηνής

Φοίβος Δεληβοριάς

Με βάση τον καινούργιο δίσκο του Φοίβου Δεληβοριά με τίτλο "Ο Αόρατος Ανθρωπος", ο ίδιος και η παρέα του θα κάνουν αναφορές με απρόσμενο τρόπο σε παλιότερα τραγούδια του, ενώ φυσικά, δε θα λείψουν και οι διασκευές που θα οδηγήσουν στον λυτρωτικό "χορό του τέλους".

Πρόγραμμα Συναυλιών

08/7 Αθήνα, Schoolwave,Κέντρο Ιππασίας - Πάρκο Γουδή

14/7 Αθήνα, Θέατρο Ρεματιάς,Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Χαλάνδρι

27/7 Έβρος, Φεστιβάλ Αρδα

30/7 Ευβοια, Βασιλικά Εύβοιας

19/8 Πήλιο, Μουσικό χωριό

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Καλοκαιρινή "Εξοδος" 2011

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μετά από δύο χρονιές "σόλντ άουτ" (sold out) εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου Plus στην Αθήνα, ετοιμάζει την καλοκαιρινή της έξοδο. Ταξιδεύει με καλοκαιρινή διάθεση σε πόλεις της Ελλάδας αλλά και την Κύπρο, με τραγούδια πέρα από όρια και σύνορα, σε ένα μελωδικό ταξίδι που μόνο η μαγική φωνή της Ελεωνόρας μπορεί να παρασύρει.

Τα καινούρια της τραγούδια από το cd "Έξοδος 2", τραγούδια από το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ "Έλα", αλλά και πολλά αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια, διασκευασμένα με το δικό της μοναδικό τρόπο που ενθουσιάζουν όλους όσους τα ακούν, σε ένα πρόγραμμα χωρίς συστολές και αναστολές απ' όλα όσα η ίδια έχει αγαπήσει.

Πρόγραμμα συναυλιών:

05/7 Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη

15/7 Φεστιβάλ Αλιάκμονα - Βέροια

22/7 Φεστιβάλ Ηχοι Του Δάσους, Δήμος Δελφών

23/7 Παραλία Ρωμανού- Μεσσηνία

27/7 Εθνικό Στάδιο Κορίνθου

02/8 Πάλαιρος-Λευκάδα

05/8 Κέρκυρα

06/8 Πισσωνας, Χαλκίδα

21/8 Καλαμώνας Ρόδου, Agro-Festival

13/9 Ιωνικές Γιορτές, Δήμος Ν.Σμυρνης

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το καλοκαίρι αυτό ταξιδεύει σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα παρουσιάζοντας ένα αισιόδοξο πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του τελευταίου του άλμπουμ και όλα τα τραγούδια που έχει αγαπήσει ο κόσμος από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα. Σε μία περίοδο που η χώρα δοκιμάζεται, ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να αγγίξει το συναίσθημα τόσων ανθρώπων όσο κανείς άλλος από την γενιά του, έρχεται με χαμόγελο και τραγούδια που μας ενώνουν και μας κάνουν να σκεφτόμαστε θετικά και στέλνει το δικό του μήνυμα. Με τη μουσική, την αστείρευτη ενέργεια και την καλή του διάθεση προσφέρει πάντα στο κοινό χαρά και αισιοδοξία.

Πρόγραμμα συναυλιών:

05/7 Πετρούπολη, Θέατρο Πέτρας(Περισσότερες πληροφορίες...)

08/7 Πόρτο Ράφτη, Δημοτική Πλαζ Αυλάκι

24/7 Άργος, Δημοτικό Στάδιο

25/7 Πειραιάς, Βεάκειο Θέατρο

27/7 Εύβοια, Club Daluz

05/8 Ρόδος, Στάδιο Διαγόρα

06/8 Κάλυμνος, Δημοτικό Στάδιο

10/8 Ηράκλειο, Παγκρήτιο Στάδιο

11/8 Χανιά, Εθνικό Στάδιο

16/8 Ζάκυνθος, Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο

17/8 Λουτράκι, Δημοτικό Στάδιο

19/8 Πάρος, Δημοτικό Στάδιο

05/9 Θεσσαλονίκη, Θέατρο Δάσους

09/9 Αθήνα, Λυκαβηττός

Μελίνα Ασλανίδου

H Μελίνα Ασλανίδου έδωσε νέα προσωπικότητα σε μια παλιά επιτυχία και, εν μέσω δισκογραφικών νεφών, έκανε το όνομά της γνωστό από το πρώτο κιόλας της βήμα. Δεν ήταν τυχαίο. H φωνή της έχει μια σπάνια χροιά και ένα προσωπικό στοιχείο που την κάνουν αμέσως να ξεχωρίζει.

Πρόγραμμα Συναυλιών:

07/7 Λευκωσία,Τάφρος Πύλης Αμμοχώστου με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Μιχάλη Τζουγανάκη

09/7 Εύβοια, Νεροτριβιά

12/7 Βεάκειο Θέατρο με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Μιχάλη Τζουγανάκη

16/7 Όλυμπος , Αρχαίο Θέατρο Δίου (Αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη μαζί με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο

Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Μάριος Φραγκούλης

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μάριος Φραγκούλης, δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες σε μία μουσική παράσταση μόνοι επί σκηνής, θα ερμηνεύσουν τραγούδια που αιωρούνται υπέροχα στο χρόνο της ωρίμανσης τραγούδια αγαπημένα, αλλά και τόσο απρόσμενα τόσο από την ελληνική μουσική σκηνή όσο και από το παγκόσμιο πεντάγραμμο. Αγαπημένες μελωδίες, τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή αλλά και απρόσμενες μουσικές διαδρομές συνθέτουν το ύφος της συναυλίας, σ' ένα μουσικό πάντρεμα δύο ξεχωριστών φωνών που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Πρόγραμμα

27/7 Ηράκλειο, Γήπεδο ΟΦΗ

28/7 Χανιά,Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων

Γιώτα Νέγκα

Με στιβαρή και ουσιαστική ερμηνεία, που ξεκινά από τις σπουδαίες λαϊκές φωνές του παρελθόντος για να δώσει στη συνέχεια το δικό της ευδιάκριτο στίγμα σε ό,τι ερμηνεύει, η Γιώτα Νέγκα κατάφερε με τρεις μόλις προσωπικούς δίσκους και ελάχιστες συμμετοχές σε δίσκους σημαντικών δημιουργών, να θεωρείται ήδη μία εξαιρετική, αγαπημένη ερμηνεύτρια.

Πρόγραμμα Συναυλιών

7-8 & 9 /7 : Με τη Ρίτα Αντωνοπούλου στο Μουσικό Πραύλιο στο Μπάντμιντον (Badminton),στο αφιέρωμα "Η ζωή χωρίς αγάπη είναι άδεια"-Τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο που σφράγισαν με την ερμηνεία τους η Βίκυ Μοσχολιού και η Τζένη Καρέζη.

04/8 Μυτιλήνη, συμμετοχή σε συναυλία του Λίνου Κόκοτου

Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας Best Of Tour

Ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας θα μας συντροφέψουν και φέτος. Με αφετηρία το θέατρο του Λυκαβηττού στην Αθήνα ξεκινούν μία προσεκτικά σχεδιασμένη και περιορισμένη σε εμφανίσεις 2011 Best Of Tour σε πόλεις της Ελλάδος.

Επανασυνδέθηκαν μουσικά πέρυσι για επιλεκτικές εμφανίσεις στις ελληνικές πόλεις. Η ζεστή όμως ανταπόκριση και η καθολική συμμετοχή του κοινού στις συναυλίες τους, τους έπεισαν ότι αυτή η επανένωση άξιζε και αποφάσισαν να την επαναλάβουν και το φετινό καλοκαίρι.

Πρόγραμμα συναυλιών

06/7 Φεστιβάλ ΕΔΟΝ, Κύπρος

20/7 Ανοιχτό Θέατρο Κρύας, Λιβαδειά

23/7 Λίμνη Δόξα, Φενεός

26/7 Βεάκειο Θέατρο, Πειραιάς

30/7 Παραλία Κιοτάρι, Ρόδος

02/8 Φεστιβάλ Φιλίππων - Θάσου, Θέατρο Κάστρου Καβάλας

04/8 Αλεξανδρούπολη

06/8 Φεστιβάλ Νεστόριου

08/8 Κατερίνη

27/8 Τέρα Βάιμπ Παρκ (TerraVibe Park)

14/10 Ακτή Δυμαίων, Πάτρα

Πυξ Λαξ

Με μία μοναδική για τα ελληνικά χρονικά, μουσική παραγωγή που θα αποτελέσει το μουσικό γεγονός του 2011, οι παλιοί φίλοι Πυξ Λαξ ξανασυναντιούνται στη σκηνή. Πρόκειται μάλιστα για μία μουσική συνάντηση φόρο-τιμής στη μνήμη του πολυαγαπημένου τους φίλου, συνεργάτη και πιστού συνοδοιπόρου, Μάνου Ξυδούς.

Πρόγραμμα Συναυλιών:

Αθήνα, Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011, Ολυμπιακό Στάδιο

Λάρισα, Πέμπτη 21 Ιουλίου, AEL FC Arena

Κύπρος, Σάββατο 30 Ιουλίου 2011, Στάδιο Αγίας Νάπας

Καρπενήσι, Σάββατο 7 Αυγούστου 2011, Αθλητικό Κέντρο

Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτανζόγλειο Στάδιο

Πάτρα, Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011, Παμπελοποννησιακό Στάδιο

Ηράκλειο Κρήτης, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011, Παγκρήτιο Στάδιο

Γιώργος Νταλάρας - Μελίνα Ασλανίδου - Μιχάλης Τζουγανάκης

Ο Γιώργος Νταλάρας,η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Τζουγανάκης πραγματοποιούν μια σειρά συναυλιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Πρόγραμμα συναυλιών

07/7 Κύπρος

12/7 Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Δημήτρης Μητροπάνος,Γιάννης Κότσιρας,Δημήτρης Μπάσης

Η πιο δυνατή καλλιτεχνική αντρική παρέα ξεκινάει το οδοιπορικό της.Δημήτρης Μητροπάνος , Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης για πρώτη φορά μαζί.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος - που τα τρία τελευταία χρόνια βιώνει, σε κάθε εμφάνιση του στη σκηνή, την συγκινητική αποθέωση από το κοινό - καταθέτει κάθε φορά την ψυχή του, ερμηνεύοντας την υπερήφανη διαδρομή του τραγουδιού μας και εκφράζοντας το λαϊκό αίσθημα μέσα από τα τραγούδια σπουδαίων συνθετών και στιχουργών.

Ο Γιάννης Κότσιρας , με ένα αξιοζήλευτο ρεπερτόριο στη ταξιδιάρικη διαδρομή του, ακροβατεί με απόλυτη επιτυχία από το κλασσικό λαϊκό τραγούδι στις σύγχρονες συνθέσεις της μουσικής μας σκηνής διαθέτοντας μία υπέροχη πλαστικότητα φωνής και μία μοναδική μουσικότητα επί σκηνής.

Ο Δημήτρης Μπάσης, άξιος διάδοχος των μεγάλων λαϊκών φωνών, έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του, αφού έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος.

Αυτά όμως συνοδεύουν την μοναχική προσωπικότητα των καλλιτεχνών, αυτό που ο καθένας τους χωριστά δίνει στην ζωντανή ερμηνεία του στον κόσμο.

Πρόγραμμα Συναυλιών 2011

06/7 Κρήτη , Ηράκλειο , Παγκρήτιο στάδιο

11/7 Πάτρα , Παμπελοποννησιακό στάδιο

13/7 Καλαμάτα , γήπεδο Μεσσηνιακού

22/7 Κύπρος , Πάφος

04/8 Αρχαία Ολυμπία , Θέατρο Φλόκα

06/8 Κεφαλονιά , γήπεδο Ληξουρίου

12/8 Σαντορίνη , Οινοποιείο Σαντορίνης

Το Τρίφωνο

Το Τρίφωνο, η Ερωφίλη, ο Δημήτρης Υφαντής και ο Γιώργος Περαντάκος θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα παρουσιάζοντας για αυτό το καλοκαίρι δυο διαφορετικά προγράμματα.

Ένα πρόγραμμα εφ όλης της ύλης, παρουσιάζοντας τα τραγούδια του καινούριου άλμπουμ με τίτλο " Τα Τζιτζίκια του Χειμώνα ", που θα περιλαμβάνει τραγούδια από το δισκογραφημένο ρεπερτόριο τους, καθώς και από το σύνολο της Ελληνικής δισκογραφίας, ένα όμορφο μουσικό ταξίδ...ι με ηχοχρώματα από τη Δύση ως την Ανατολή.

Και ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα με ένα μουσικό αφιέρωμα - με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννησή του - στον Νίκο Γκάτσο, έναν από τους κορυφαίους ποιητές μας, που σφράγισε με το λόγο του μεγάλο μέρος της ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού.

Πρόγραμμα

08/7 Θέατρο Πέτρας (Αφιέρωμα στο Γκάτσο)

09/7 Διόνυσος

15/7 Μαραθώνας

22/7 Δεσκάτη Καλαμπάκας

29/7 Στυλίδα

30/7 Ιωάννινα (Θέατρο Φροντζου)

12/8 Χίος

13/8 Χίος ((Αφιέρωμα στο Γκάτσο)

16/8 Ιερομνήμη Ιωαννίνων

31/8 Χανιά

02/9 Άργος

03/9 Άλσος Βεϊκου

08/9 Χαϊδάρι

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας-Γιάννης Ζουγανέλης

Δημήτρης Σταρόβας-Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Ζηνοβία Αρβανιτίδη

Μία δυνατή συνεργασία, των δύο πλέον καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών, του δωρικού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του μοναδικού και αστείρευτου Γιάννη Ζουγανέλη, προσφέρει εξαιρετικές και αγαπημένες μελωδίες, αμίμητα αστεία, σκανταλιάρικη διάθεση σε μια παράσταση που τα έχει όλα.

Ο πλουραλισμός βασιλεύει στο πρόγραμμα και ο εξαιρετικός συνδυασμός των δύο προαναφερόμενων καλλιτεχνών τόσο με τον πολυτάλαντο Δημήτρη Σταρόβα όσο και με τον "άνθρωπο ορχήστρα" Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο (ο οποίος παίζει όλα τα όργανα και… συμφέρει) έχει ως αποτέλεσμα τα καλά τραγούδια, τις μοναδικές στιγμές μπόλικου χιούμορ και ανατρεπτικού χαβαλέ! Η εξαίρετη Ζηνοβία Αρβανιτίδη, συμβάλει με τον δικό της μοναδικό τρόπο στην επιτυχημένη μουσική ολοκλήρωση του προγράμματος.

Πρόγραμμα συναυλιών

30/7 Αρδάς

06/8 Νεστόριο Καστοριάς

07/8 Κουζουλό φεστιβαλ, Σητεία

08/8 Ρέθυμνο

20/8 Ρόδος

25/8 Άργος

30/8 Παπάγου, Αθήνα

09/9 Περαχώρα, Κύπρος

Γιάννης Αγγελάκας 3

Ο Γιάννης Αγγελάκας, με τον Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, τον Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα και τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα και στα ηλεκτρονικά ξεκινούν την καλοκαιρινή τους περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Ο Γιάννης Αγγελάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς, πολύμορφους καλλιτέχνες της σύγχρονης Ελλάδας, με χειμαρρώδη παρουσία πάνω στη σκηνή, ένας ξεχωριστός τραγουδιστής με "ψυχή βαθιά", που καταφέρνει να συνεπαίρνει με τη ξεχωριστή ερμηνεία του. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός "χωρίς κανόνες", καταφέρνει σε κάθε εμφάνισή του, να απογειώνει τη διάθεση του κοινού σε ένα "αιρετικό" παραλήρημα.

Πρόγραμμα συναυλιών

02/7 Μαλακάσα,PartyTerravibe Park,

09/7 Καρίτσα Λάρισας, Δοχός καταλύματα

11/7 Σύρος

15/7 Γέρας Μυτιλήνης, Αυλώνας

17/7 Εύβοια, Βασιλικά

20/7 Λαμία, 5ο Φεστιβάλ ΟίτηςΛουτρά Υπάτης

22/7 Λευκωσία

24/7 Λεμεσός

25/7 Λάρνακα

28/7 Δράμα, Πετρούσα

30/7 Λευκάδα,Νίκος Βελιώτης, Λύκοι Live

02/8 Κώς, Μεσαιωνικό κάστρο Κω

04/8 Νεστόριο

05/8 Καρπενήσι

08/8 Πάρος, Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου

12/8 Κόνιτσα

23/8 Σαμοθράκη, Vlastur,, Aurora Festival

05/9 Θεσσαλονίκη, Μονή Λαζαριστών

Μαρινέλλα -Tο Μιούζικαλ

Μετά την επιτυχημένη πορεία του ''Μαρινέλλα -Το Μιούζικαλ'' το χειμώνα, η Μαρινέλλα με το θίασό της θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα για το καλοκαίρι!

Aναλυτικό Πρόγραμμα

2/7 Άρτα, Δημοτικό Στάδιο Άρτας

4/7 Πρέβεζα, Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ''ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΖΟΥΜΕΛΕΚΑ''

5/7 Αγρίνιο, Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο ''ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ''

8/7 Πάτρα, Παμπελοποννησιακό Στάδιο

11/7 Ηράκλειο, Παγκρήτιο Στάδιο

12/7 Ρέθυμνο, Δημοτικό Στάδιο Ρεθύμνου

13/7 Χανιά, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

16/7 Ξυλόκαστρο, Κέντρο Κυκλοφοριακής Αγωγής

17/7 Τρίπολη, Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης

20/7 Καρδίτσα, Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας

21/7 Τρίκαλα, Εθνικό Στάδιο Τρικάλων

23/7 Σίβηρη- Φεστιβάλ Κασσάνδρας, Αμφιθέατρο Σίβηρης

25/7 Γιάννιτσα, Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών

27/7 Κοζάνη, Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης

28/7 Βέροια, Θέατρο Άλσους ''Μελίνα Μερκούρη''

30/7 Δίον-Φεστιβάλ Ολύμπου, Θέατρο Δίον

31/7 Βόλος

3/8 'Ηλιδα- Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας, Θέατρο Αρχαίας Ήλιδας

4/8 Καλαμάτα, Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας

6/8 Άργος

9/8 Χαλκίδα

1/9 Λαμία, Δ.Α.Δ Λαμίας

2/9 Λάρισα, Γήπεδο Α.Ε.L FC ARENA

5/9 Λειβαδιά, Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιάς

7/9 Πετρούπολη, Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας

Μοιράσου το άρθρο!