Πολιτική

24/05/2021 - 20:00

ΟΝΝΕΔ Λέσβου: και μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια και εμβολιάστηκαν

Μετά από πολλούς μήνες η μάχη ενάντια στην πανδημία της Covid-19 μοιάζει να φτάνει στην τελική ευθεία. Μετά από το διάστημα των περιοριστικών μέτρων υγειονομικής ασφαλείας οι υψηλοί ρυθμοί εμβολιασμού στην χώρα μας, δημιουργούν τείχος ανόσιας και μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε συγκροτημένα για την επόμενη μέρα. Ο εμβολιασμός όλων των πολιτών οφείλει να αποτελέσει κοινωνικό αυτοσκοπό για τον καθέναν μας εμμένοντας στην στάση ατομικής ευθύνης που επιδείξαμε όλο αυτόν τον καιρό.

Αντιλαμβανόμενοι όλα τα παραπάνω, το Σάββατο 22 Μαΐου στην πόλη της Μυτιλήνης, μοιράσαμε σε νέους και νέες ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με τον εμβολιασμό. Η δράση αυτή υλοποιήθηκε ως μια πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ σε πάνω από 40 σημεία σε όλη την χώρα που στόχο είχε την ενημέρωση για την ασφάλεια και την αναγκαιότητα του εμβολιασμού.

Σήμερα μέλη της  Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Λέσβου που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 18-30 είχαμε την χαρά να εμβολιαστούμε στο Κέντρο Υγείας της Καλλονής μέσω της επιχείρησης Γαλάζια Ελευθερία, που αφορά στον καθολικό εμβολιασμό όλων των κατοίκων άνω των 18 ετών με το εμβόλιο της Johnson & Johnson σε 19 νησιά ένα εκ των οποίων και η Λέσβος. Στην κοινωνική προσπάθεια ώστε να χτίσουμε το τείχος ανοσίας κανείς δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος. Τόσο καιρό θυσιάσαμε πολλά. Ο εμβολιασμός έρχεται να μας δώσει πίσω τις ζωές μας επιστρέφοντας στην κανονικότητα.

Τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε και να μην συγχαρούμε έναν πρώην ΟΝΝΕΔΙΤΗ τον Διοικητή του Κέντρου Υγείας Καλλονής Αλέξανδρο Ροδίτη ο οποίος μας ενημέρωσε για τον εμβολιασμό καθώς και το προσωπικό για την υποδειγματική τους οργάνωση και άμεση εξυπηρέτηση όλων μας.

Μοιράσου το άρθρο!