Πολιτική

29/01/2023 - 08:35

Ωραία η «μακέτα», μην «θαμπωθείτε» με τη χρυσόσκονη... - ΚΚΕ Μανταμάδου για το Κέντρο Υγείας

 ΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΚΟΒ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ του ΚΚΕ

 

Αγαπητοί συγχωριανοί και συγχωριανές

Με σημαία της ολοκλήρωσης της δημοπρασίας του Κ.Υ. Μανταμάδου και με μπόλικη χρυσόσκονη, ο κ. Αθανασίου και οι συν αυτώ, διάλεξαν την προεκλογική περίοδο για να «θαμπώσουν» τους Μανταμαδιώτες και τους κατοίκους της γύρω περιοχής, με σκοπό να ψαρέψουν ψήφους.

Ο κ. Αθανασίου ως βουλευτής της κυβέρνησης της Ν.Δ. είναι συνένοχος της αντιλαϊκής πολιτικής της.

Μιας πολιτικής που και στο χώρο της ΥΓΕΙΑΣ είναι συνέχεια των πολιτικών των προηγουμένων κυβερνήσεων Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ.

Μιας πολιτικής αντιλαϊκά επιλεκτικής σε ότι έχει να κάνει με τις ανάγκες του λαού. Πολιτικής που αντέχει να δίνονται εκατομμύρια ευρώ για το χτίσιμο φυλακής κατατρεγμένων ψυχών στη Βάστρια. Αντέχει τις υπέρογκες εξοπλιστικές Νατοϊκές δαπάνες για να σκοτώνονται οι λαοί και τη κούρσα των εξοπλισμών με την Τουρκία.

Όμως:

Δεν άντεχε και δεν αντέχει, τόσα χρόνια, για να στελεχωθεί το νοσοκομείο του νησιού μας με γιατρούς και νοσηλευτές. Τα Κ.Υ. και τα Αγροτικά Ιατρεία με προσωπικό και ασθενοφόρα, την αναβάθμιση της ΤΟΜΥ Μυτιλήνης.

Και για να το ξεκαθαρίσουμε:

Διεκδικούμε και θέλουμε ένα Κ.Υ. με πλήρη ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, με στελέχωση νοσηλευτικού προσωπικού και με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων με 24ωρη λειτουργία.

Προπαντός διεκδικούμε η στελέχωση του και ο εξοπλισμός του να μη γίνει με την υποβάθμιση και αποδυνάμωση των υπολοίπων Κ.Υ και των Αγροτικών Ιατρείων του νησιού, της περιοχής μας και του νοσοκομείου.

Ωραία η «μακέτα» δεν λέμε. Αλλά όχι να χρησιμοποιηθεί για προεκλογικούς διορισμούς που θα μείνουν στα χαρτιά, μόνο και μόνο για αρπαγή ψήφων, όπως έγινε και στο παρελθόν. Το έχουμε ξαναδεί το έργο!!!! 

Καλούμε τους συγχωριανούς και τις συγχωριανές μας να μη «θαμπωθούν» με τη χρυσόσκονη που ρίχνουν προεκλογικά και να γυρίσουν την πλάτη τους σ’ όλους όσους προσπαθούν να εξαγοράσουν τη ψήφο τους παίζοντας με την υγεία τη δική τους και των παιδιών τους. Ότι κατακτήθηκε, κατακτήθηκε με αγώνες. 

Σας καλούμε να συμπορευτείτε σ’ αυτούς τους αγώνες με το ΚΚΕ. Να το ενισχύσετε για να βγει πιο δυνατό, πιο αποτελεσματικό, με κομμουνιστή βουλευτή στη Βουλή.

Γιατί δεν υπάρχουν σωτήρες.

Μόνο ο λαός θα σώσει το λαό με ΚΚΕ δυνατό!!!

Μανταμάδος 27-1-2023

Μοιράσου το άρθρο!