Πολιτική

30/07/2023 - 19:37

Ώρες αγωνίας για τον Αλκιβιάδη... επιστρατεύουν sms, Πρωθυπουργό και "φυλακές"

Μεγάλη είναι η αγωνία στο επιτελείο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αλκιβιάδη Στεφανή και στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για την πορεία της υποψηφιότητας καθώς όλες οι εκτιμήσεις - προβλέψεις δείχνουν ότι μάλλον ο δρόμος δεν είναι εύκολος για τον Στρατηγό...

Έχουν επιστρατεύσει τα πάντα... sms, δημόσια κτίρια, επίσκεψη Πρωθυπουργού μέχρι και "φυλακές"!  

 

Μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας στη Μυτιλήνη λαμβάνουν το παρακάτω sms:

ψψψ

 

Συγκεκριμένα  τη Λέσβο θα επισκεφθεί τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να στηρίξει την υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Η παρουσίαση της υποψηφιότητας του Αλκιβιάδη Στεφανή θα γίνει παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, στις 6:30 το απόγευμα της Δευτέρας , στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Το γεγονός ότι η παρουσίαση - φιέστα για ένα κομματικό υποψήφιο θα γίνει στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου προκαλεί εύλογες απορίες αφού ο συγκεκριμένος χώρος δεν δίνεται για κομματικές φιέστες.

 

 

Στην ιστοσελίδα aftodioikisi.gr διαβάζουμε:

Έρχονται «γαλάζιες» φυλακές στο Βόρειο Αιγαίο!

Η «μουτζούρα» του… Μουτζούρη, από το Βόρειο Αιγαίο, έφτασε μέχρι τα σκαλοπάτια της Πειραιώς και έφερε προεκλογικά «μποφόρ» σε Αλκιβιάδη Στεφανή και Νεοδημοκράτες.

Ο τελευταίος μάλιστα, έχοντας πάρει επισήμως το χρίσμα της ΝΔ αλλά βλέποντας διαρροές στην κάλπη, άρχισε τις πιέσεις στο κόμμα μπας και πείσει στελέχη να γυρίσουν πιο αποφασιστικά την πλάτη στον νυν περιφερειάρχη, που όχι μόνο επιμένει στην υποψηφιότητά του αλλά προκαλεί με δηλώσεις του όπως: «ας κερδίσει ο καλύτερος, δηλαδή εμείς!».

Πληροφορίες λοιπόν λένε ότι ο Αλκιβιάδης Στεφανής ζήτησε από το κόμμα, αν κάποια στελέχη δείξουν «τάσεις» προς Μουτζούρη, είτε με τη στάση τους, είτε με δηλώσεις τους, να διαγραφούν αμέσως!

Η απάντηση που πήρε, τον καθήλωσε:

«Όχι μόνο θα τους διαγράψουμε στρατηγέ μου, αλλά θα τους βάλουμε και 30 ημέρες φυλακή!!!»

 

Μοιράσου το άρθρο!