Πολιτική

28/04/2024 - 10:44

Ουρές για σέλφι με τον Κασσελάκη στη Μυτιλήνη

Πλήρως ικανοποιημένος από την πολυήμερη περιοδεία του στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και το Βόρειο Αιγαίο επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα με την πρωινή πτήση από τη Λέσβο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.

Παρά την επιθυμία του να φτάσει την περιοδεία μέχρι τέλους, οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες τη διέκοψαν τελικά, μειώνοντας το ταξίδι κατά μία ημέρα, καθώς ο κ. Κασσελάκης επρόκειτο αρχικά να επιστρέψει στην πρωτεύουσα αύριο, Μεγάλη Δευτέρα. Ωστόσο, η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά στο Αιγαίο με ανέμους έντασης 7 μποφόρ, με τον Ναύαρχο, Ευάγγελο Αποστολάκη να σημαίνει απαγορευτικό για το επιτελείο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και το λιμεναρχείο απαγόρευσε τον απόπλου.

Παρά τις αντιξοότητες του ταξιδιού, πάντως, συνεργάτες του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για την θερμή υποδοχή που έτυχε ο κ. Κασσελάκης σε όλους τους σταθμούς της περιοδείας του από τους νησιώτες και ιδίως της νέας γενιάς, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης υπήρξε η αιτία να σχηματιστούν ουρές για… σέλφις μαζί του από την νεολαία, αυξάνοντας τις προσδοκίες της Κουμουνδούρου για ένα «θετικό κίνημα» στις Ευρωεκλογές.

 

Δείτε το δύο χαρακτηριστικά βίντεο που αναρτήθηκαν στο protothema.gr από τη Μυτιλήνη: 

Μοιράσου το άρθρο!