Πολιτική

03/04/2022 - 20:32

Π. Κουφέλος: στόχος η ισχυροποίηση του brand name "ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ"

Η ανάρτηση του κ. Κουφέλου για την συμμετοχή της Περιφέρειας στην 10η ARTOZYMA και 30η DETROP BOUTIQUE που διοργανώνεται ταυτόχρονα στο εκθεσιακό κέντρο της "HELEXPO" Θεσσαλονίκης:

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου βρίσκεται στο πλευρό των παραγωγών, δημιουργώντας υποστηρικτικές δομές και προοπτικές ανάπτυξης.

Η προβολή των προϊόντων των νησιών μας, πρέπει να αναζητείται σε συγκεκριμένες ενέργειες με επίκεντρο την κατάκτηση όλο και μεγαλύτερου μεριδίου αγοράς.

Οι εξελίξεις οδηγούν τον προσανατολισμό μας, τροφοδοτούν μια νέα κίνηση πραγμάτων, γεννούνται νέα επιχειρήματα και εγχειρήματα και θεμελιώνονται έτσι ενδεχομένως νέες προοπτικές κρατώντας όμως κινήσεις με μετρήσιμο αποτέλεσμα όπως η συμμετοχή μας στην έκθεση Artozyma – Detrop Boutique, σταθερές. Σκοπεύουμε να επενδύσουμε και άλλο σ ’αυτήν την τάση.

Η δημιουργία ανάγκης στο διεθνές κοινό, εύρεσης και αποδοχής αυθεντικών και υγιεινών προϊόντων είναι γεγονός και τα προϊόντα του τόπου μας έχουν όλα τα «πιστοποιητικά» που τα χαρακτηρίζουν ως προϊόντα μοναδικά, υψηλής διατροφικής αξίας πολλά εκ των οποίων δικαιούνται και ισχυρισμούς υγείας.

Η αποδοχή της μεσογειακής διατροφής ως η πλέον κατάλληλη για υγεία και μακροζωία και η δεδομένη ποιοτική υπεροχή των παραγωμένων αγαθών μας, προϊόντα με ταυτότητα «Βόρειο Αιγαίο» του Πρωτογενούς Τομέα, αποτελούν όχημα εξωστρέφειας και ο καλύτερος τρόπος προβολής.

Σε μία κατεύθυνση ανεύρεσης καινοτόμων ιδεών συνεχίζουμε με όραμα και στρατηγική με στοχευμένες δράσεις πιστοί στο όραμα μας για την ανάπτυξη και δη για την ισχυροποίηση του brand name ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ.

 

Πανάγος Κουφέλος

Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ  Λέσβου με αρμοδιότητα στον Πρωτογενή Τομέα για το Βόρειο Αιγαίο

Μοιράσου το άρθρο!