Πολιτική

24/05/2012 - 16:37

Π. Πατερέλλης: θλίψη και απογοήτευση για την αφαίρεση της γαλάζιας σημαίας από 5 παραλίες

Θλίψη και απογοήτευση δημιούργησε και πάλι στου δημότες η σημερινή ειδησεογραφία για την αφαίρεση της γαλάζιας σημαίας από ονομαστές παραλίες του νησιού μας, όπως είναι Βατερά, Πλωμάρι, Καλλονή κ.α.

Έτσι η Λέσβος ίσως αποτελεί και πάλι την εξαίρεση συγκρινόμενη με άλλα νησιά , τουριστικούς προορισμούς,  που φέτος θα έχει λιγότερες γαλάζιες σημαίες.  Φέτος μάλιστα που με την γενικευμένη οικονομική κρίση και την διαφαινόμενη μείωση της τουριστικής κίνησης θα έπρεπε να διεκδικήσουμε ακόμη περισσότερες!

Η απογοήτευση όμως των πολιτών έναντι της Δημοτικής Αρχής αγγίζει τα όρια της αγανάκτησης, καθόσον από όσα διαμείφθηκαν καθίσταται πρόδηλη η αποποίηση της όποιας ευθύνης της, που μετακυλίεται  στους …… γεωγραφικούς αντιδημάρχους και βέβαια κατά την προσφιλή τους τακτική στον ….. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ!!!   Έτσι  ο πολίτης και ειδικότερα οι επαγγελματίες του τουρισμού, που  προσδοκούσαν απ την ανάδειξη των παραλιών τους, παρακολουθούν τις αντικρουόμενες  δηλώσεις των ανευθυνουπεύθυνων Αντιδημάρχων, δίκαια απορούν και διερωτώνται: «βρε που μπλέξαμε, δυο γαϊδουριών άχυρο δεν μπορούν να ξεχωρίσουν»!

Δυστυχώς αποδεικνύεται και στην πράξη ότι η προώθηση του τουρισμού, όπως βέβαια και η καθαριότητα του νησιού,  δεν είναι στις προτεραιότητες του κ. Δημάρχου μας. Όλη τους η δραστηριότητα φαίνεται να εξαντλείται επιλεκτικά στα της νόσου του Αλτσχαϊμερ,  ίσως για να μας καταστήσουν όλους  συνεργούς και επιλήσμονες στα της διαχείρισης του Δήμου.

Δημοτική παράταξη: ΛΕΣΒΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ Επικεφαλής της Παράταξης Παντελής Πατερέλλης

Μοιράσου το άρθρο!