Πολιτική

16/12/2010 - 08:08

Παραιτήθηκε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου των Εργαζομένων Ηρ. Βερβέρης

Μετά την εκλογή του, ως Αντιπεριφερειάρχης Ν.Λέσβου,  ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων στο νοσοκομείο υπέβαλε την παραίτησή του.

Κατά την παραίτηση του ο Ηρακλής Βερβέρης μεταξύ των άλλων είπε

" έχοντας ξεκινήσει την ενασχόληση μου με τον συνδικαλισμό από το 1979 είναι λογικό σήμερα να νοιώθω συγκινημένος. Σήμερα κλείνει ένας κύκλος από τη ζωή μου που κράτησε 31 χρόνια, με πολύ μικρές χρονικές διακοπές. Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να προωθήσω με το καλύτερο  τρόπο τα συμφέροντα των εργαζομένων. Ιδιαίτερα στο χώρο της υγείας δεν περιοριστήκαμε μόνο στη προώθηση των στενά συντεχνιακών μας συμφερόντων. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες υγείας προς όφελος του πολίτη. Προσπαθήσαμε να προσφέρουμε στο πολίτη καλύτερες συνθήκες. Αιτήματα όπως ο εκσυγχρονισμός του νοσοκομείου, η προμήθεια αξονικού και μαγνητικού τομογράφου δεν στοχεύουν στην ικανοποίηση δικών μας αιτημάτων. Θέλω να πιστεύω ότι ο σύλλογος των εργαζομένων θα συνεχίσει προς την ίδια κατεύθυνση. Τώρα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους , γιατί μαζί δώσαμε πολλές μάχες, άλλες τις κερδίσαμε άλλες τις χάσαμε, πολλές φορές ήρθαμε και αντιμέτωποι. Εγώ σας υπόσχομαι, από τη νέα θέση ευθύνης, ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να προωθηθούν τα έργα ανάπτυξης και εκσυχρονισμού των υποδομών της υγείας. Αφού είναι γνωστό ότι τα έργα αυτά θα χρηματοδοτηθούν μέσα από το ΕΣΠΑ."

Στη συνέχεια τα μέλη του ΔΣ έκαναν σύντομες τοποθετήσεις με τις οποίες ευχαρίστησαν τον Ηρακλή Βερβέρη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο σύλλογο και ευχήθηκαν να πετύχει στη νέα του προσπάθεια. Στο τέλος δόθηκαν και αναμνηστικά δώρα.

Μοιράσου το άρθρο!