Πολιτική

23/12/2014 - 14:10

Παρασύρεσαι καρδιά μου....

Σ

χετικά με την ανακοίνωση του κ. Στράτου Γεωργούλα, αναφορικά με το θέμα του προϋπολογισμού ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, αναφέρει τα εξής:
“Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Άλλος Δρόμος” και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεωργούλας, επηρεασμένος ίσως από το κλίμα έντασης των προεκλογικών ημερών, παρασύρεται σε δηλώσεις που φαινομενικά απευθύνονται σε κριτική της Δημοτικής Αρχής. Eπί της ουσίας όμως αφορούν την πολιτική της κεντρικής κυβέρνησης .
Πως να εξηγήσω άλλωστε την αναφορά του σε μνημονιακές πολιτικές, βολές άσφαιρες αν υποθέσουμε ότι απευθύνονται εναντίον μου. Ομοίως άσφαιρα είναι και τα πυρά αναφορικά με τις απευθείας αναθέσεις σε εργολάβους και προμηθευτές όταν σε αυτές τις καθόλα νόμιμες επιλογές πάντα συμμετέχει και εκπρόσωπος του συνδυασμού του.
Η Δημοτική Αρχή μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο, εργάζεται και υπερβάλλει εαυτόν, ώστε να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της μέσα στα όρια της αρμοδιότητάς της και ενάντια σε κάθε ουσιαστική αλλά και τυπική δυσκολία που προβάλλεται από τις πολιτικές της κεντρικής κυβέρνησης. Συνεχίζουμε όμως με αμείωτη ένταση και χωρίς κομπασμούς το έργο μας, ώστε να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες προς όφελος του τόπου μας. “


  Και επειδή βαρεθήκαμε στο Lesvosnews.net να διαβάζουμε την αντιπολίτευση του κ. Γεωργούλα με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ.... ας του αφιερώσουμε ένα λαϊκό άσμα (βλέπε βίντεο) με αφορμή τη δήλωση του Δημάρχου και ας ελπίσουμε σε γόνιμη αντιπολίτευση το 2015...
 

Μοιράσου το άρθρο!