Πολιτική

16/05/2013 - 06:02

Παρεμβάσεις-δράσεις ΔΑΠ ΝΔΦΚ για τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ

Παρεμβάσεις-δράσεις  ΔΑΠ ΝΔΦΚ για τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης μετά τις εκλογές του Απριλίου συνεχίζει τις προτάσεις της για την διευκόλυνση όλων των φοιτητών.
Ένα χρόνο πριν περήφανα είχαμε προτείνει και πετύχει τα ΚΤΕΛ να έχουν δρομολόγια Σάββατο και Κυριακή βράδυ, γεγονός που είδαμε να μην συνεχίζεται φέτος δυστυχώς από την ολιγωρία πολλών παραγόντων.

Γι αυτό τον λόγο την επόμενη εβδομάδα θα διοργανώσουμε μία εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας θα πάνε για τρία δρομολόγια από και προς Θερμή, από και προς Βαρειά για τις επόμενες τρεις Κυριακές(ξεκινώντας από 26 Μαίου) , με την προοπτική να εξυπηρετηθούν οι φοιτητές που μένουν στις εστίες και που βέβαια θα είναι και περίοδος εξεταστικής.
Θεωρούμε ότι η κίνηση αυτή θα είναι η απαρχή για να λυθεί το πρόβλημα μετακίνησης των φοιτητών τη νέα χρονιά , γι αυτό τον λόγο κάνουμε την συγκεκριμένη παρέμβαση.
Ζητάμε από τις Πρυτανικές Αρχές και  από την τοπική αυτοδιοίκηση να μεριμνήσει για ένα δρομολόγιο κάθε Σάββατο και ένα κάθε Κυριακή από την αρχή του επόμενου εξαμήνου, τις βραδινές ώρες, αφού έρθει σε συνεργασία με την Διοίκηση των ΚΤΕΛ.
Μετά την δεύτερη συνεχόμενη νίκη μας στις εκλογές σε όλα τα τμήματα της Μυτιλήνης ,αλλά και 10η συνεχόμενη μπαίνουμε ξανά μπροστά σε όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τους φοιτητές, αποδεικνύοντας ότι η παρουσία μας στο Πανεπιστήμιο δεν ήταν μόνο μέχρι τις φοιτητικές εκλογές.
 

Μοιράσου το άρθρο!