Πολιτική

19/11/2013 - 07:10

Παρέμβαση ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο αστικό ΚΤΕΛ για τις μετακινήσεις των φοιτητών

yle="text-align: justify;">Προς τα ΑΣΤΙΚΑ ΚΤΕΛ Μυτιλήνης

Κύριε Αντιπρόεδρε,

Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας που έχετε με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου θα θέλαμε να σας καλέσουμε σε κοινή συνάντηση με όλους τους Προέδρους των φοιτητικών Συλλόγων και με τους μεριμνικούς για να συζητήσουμε μερικά θέματα που μας ταλανίζουν.

Εν συντομία να σας αναφέρουμε μερικά προβλήματα που έχουμε συναντήσει.

  • Μη τυπικότητα στα δρομολόγια (σε μερικά από αυτά)
  • Μερικά δρομολόγια αργούν να πραγματοποιηθούν
  • Αρκετά  δρομολόγια έχουν μέσα πάνω από τον προβλεπόμενο αριθμό κόσμου και οι επόμενοι ή παίρνουν ταξί ή αργούν στο μάθημά τους
  • Συχνά παρατηρείται το φαινόμενο να μην  σταματάνε τα λεωφορεία σε όλες τις στάσεις(Χρυσομαλλούσα πχ)

Επιπλέον, μπορούμε να δούμε μαζί ποια είναι τα δρομολόγια που πρέπει να αυξηθούν, να δούμε τα δρομολόγια που πρέπει να τοποθετηθούν το Σαββατοκύριακό(τα απογεύματα), όπως το είχαμε και πέρυσι και να βρούμε μία κοινή λύση και για παιδιά που μένουν λίγο πιο μακριά και εξυπηρετούνται από το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ , ώστε να μην πληρώνουν το απαιτούμενο εισιτήριο , αλλά να τους καλύπτει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Τέλος, να προσπαθήσουμε να οργανώσουμε εκτός τις ώρες αιχμής, τις ώρες που ο κόσμος θα πάει να σιτιστεί στο Πανεπιστήμιο , όπως και τις ώρες που θα ταξιδέψει και θα χρειαστεί το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ από και προς Αεροδρόμιο και λιμάνι.

Θεωρούμε ότι λόγω της πολύ καλής συνεργασίας σας με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου θα λυθούν και αυτά τα μικρά θέματα.

Έχουν γίνει πολλά βήματα την τελευταία 6 ετία και μπορούν να γίνουν πολλά περισσότερα γι αυτό και σας ενημερώνουμε με αυτό το Δελτίο Τύπου.

Η αστική συγκοινωνία έχει βοηθήσει πάρα πολύ το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τα τυπικά θέματα που μας απασχολούν θεωρούμε θα επιλυθούν άμεσα λόγω της αγαστής συνεργασίας μας.

Σας καλούμε να έρθετε σε επαφή με την μέριμνα, τους προέδρους των φοιτητικών Συλλόγων και τους μεριμνικούς σε κοινή συνάντηση να δείτε όλα τα παραπάνω.

Με εκτίμηση,

Ο Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης

Τσούλος Κώστας

Μοιράσου το άρθρο!