Πολιτική

02/12/2013 - 13:13

Παρέμβαση Παύλου Βογιατζή για το γήπεδο Μόριας

Επιστολή προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, έστειλε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής, Παύλος Βογιατζής, με θέμα το σοβαρό πρόβλημα έλλειψης χώρου που αντιμετωπίζουν τα αθλητικά σωματεία της Μυτιλήνης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην επιστολή του ο Βουλευτής, το πρόβλημα της έλλειψης αθλητικών χώρων στην περιοχή της Μυτιλήνης είναι μεγάλο, ιδιαίτερα για τα 11 ποδοσφαιρικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα. Γι’ αυτό και είναι απολύτως αναγκαία η διαμόρφωση ενός επιπλέον χώρου άθλησης για την κάλυψη των αναγκών των  ποδοσφαιρικών σωματείων.

Για το λόγο αυτό και ενόψει των εργασιών ανακατασκευής του γηπέδου Μυτιλήνης, ο Βουλευτής ζητά από τον Υπουργό να χρηματοδοτήσει το Υπουργείο την αγορά και τοποθέτηση ενός συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Μόριας, προκειμένου οι ομάδες της πόλης να μη μείνουν άστεγες, αλλά  και για να μπορέσει να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση ο νέος χλοοτάπητας του Εθνικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Ο Βουλευτής υπογραμμίζει πως πρόκειται για την ελάχιστη ίσως ενέργεια που μπορεί να γίνει για την έλλειψη χώρου που αντιμετωπίζουν οι αθλητικές οργανώσεις, όμως το σίγουρο είναι πως με το νέο αυτό συνθετικό χλοοτάπητα το γήπεδο της Μόριας θα μπορεί να λειτουργήσει τόσο ως χώρος προπόνησης, όσο και ως αγωνιστικός χώρος για τα σωματεία της πρωτεύουσας του νησιού.

Μοιράσου το άρθρο!