Πολιτική

19/10/2010 - 21:29

Παρουσίαση Συνδυασμού "Ισχυρό Βόρειο Αιγαίο" στη Λήμνο

Ο Συνδυασμός «ΙΣΧΥΡΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Νάσο Γιακαλή παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι στη Μύρινα της Λήμνου, σε ειδική εκδήλωση τα ονόματα των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων για την Περιφερειακή ενότητα Λήμνου.

Στην ομιλία που προηγήθηκε, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Γιακαλής τόνισε την κρισιμότητα των εκλογών της 7Ης Νοεμβρίου και τις προοπτικές που ανοίγονται με την καθιέρωση του θεσμού της αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, καλώντας τους πολίτες της Λήμνου να συμμετέχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία.

“Ο Συνδυασμός μας” τόνισε ο κ. Γιακαλής, “αποτελείται από έμπειρα στελέχη που έχουν δώσει αγώνες για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Λήμνου. Είναι άνθρωποι που γνωρίζουν τα προβλήματα της περιοχής, είναι στελέχη καταξιωμένα στην κοινωνία της Λήμνου.”

Κλείνοντας τη σύντομη τοποθέτησή του ο κ. Γιακαλής επεσήμανε ότι “εάν οι πολίτες των νησιών του Αιγαίου δώσουν την πλειοψηφία στο Συνδυασμό «ΙΣΧΥΡΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ», θα αρχίσει από τις 2 Ιανουαρίου μια μεγάλη προσπάθεια για να επιλυθούν τα πολλά προβλήματα που έχει η περιοχή και θα αγωνιστούμε για να υπάρξει ανάπτυξη, για να εκμεταλλευτούμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των νησιών μας, να εκτελέσουμε έργα που θα κάνουν τη ζωή των πολιτών καλύτερη και θα δημιουργήσουν ευκαιρίες για επενδύσεις, που θα αλλάξουν την οικονομική ζωή των νησιωτών προς το καλύτερο.”

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής κάλεσε όλους τους πολίτες να συστρατευτούν με το Συνδυασμό «ΙΣΧΥΡΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» “για να δώσουμε” όπως είπε, “με αποφασιστικότητα τη μάχη για το αύριο, τη μάχη για την ανάπτυξη και το μέλλον των νησιών μας.”

Τα ονόματα των υποψηφίων που πλαισιώνουν το Συνδυασμό «ΙΣΧΥΡΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» για την ενότητα της Λήμνου είναι τα εξής:

Βαρελτζής Σάββας Οικονομολόγος, Νομαρχιακός Σύμβουλος, Πρόεδρος Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών

Βρίκος Νικόλαος – πρώην Πρόεδρος Λυχνών, Δημοτικός Σύμβουλος

Γιαρμαδούρος Βαγγέλης – Υπάλληλος ΔΕΗ, πρώην Έπαρχος  Λήμνου

Μοσχοβάκης Ιωάννης – Δημοτικός Σύμβουλός, πρώην Πρόεδρος Κοινότητας Νέας Κούταλης, πρώην Πρόεδρος Αναπτυξιακού Συνδέσμου Λήμνου

Σιάχος Ιωάννης – Γεωλόγος, Επιχειρηματίας

Χατζηγεωργίου Πωλίνα – Οινολόγος, Επιχειρηματίας

Μοιράσου το άρθρο!