Πολιτική

09/04/2015 - 13:49

Πασχαλινές επισκέψεις Σ. Γαληνού σε φυλάκια

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργο Ψάνη και την Αντιδήμαρχο Εθελοντισμού, Νέας Γενιάς και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Αθηνά Ιωσηφέλλη, επισκέφθηκε απομακρυσμένα φυλάκια του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού μας Ναυτικού στη Λέσβο, όπου τον υποδέχθηκαν ο Διοικητής του 296 ΜΚ Τ.Ε., Ταγματάρχης, Παναγιώτης Ασμενούδης, ο Διοικητής του Ναυτικού Σταθμού Λέσβου, Υποπλοίαρχος, Κωνσταντίνος Μαρσέλος και ο Υποδιοικητής, Υποπλοίαρχος, Κυριάκος Κουκούλας, και αντάλλαξε ευχές με αξιωματικούς, στρατιώτες και ναύτες.
Ο Δήμαρχος, ευχήθηκε στους στρατευμένους για Καλό Πάσχα – Καλή Ανάσταση, να είναι πάντα γεροί και αισιόδοξοι και τους μοίρασε τα παραδοσιακά τσουρέκια και αυγά.
Με την ευκαιρία αυτή, ο κ. Γαληνός ευχήθηκε σε όλους τους συμπολίτες μας και τις συμπολίτισσες μας και τους ξενιτεμένους συμπατριώτες μας, για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.
Ο Διοικητής του 296 ΜΚ Τ.Ε., ο Διοικητής του Ναυτικού Σταθμού Λέσβου και οι Διοικητές των φυλακίων, με τη σειρά τους, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για τις επισκέψεις αυτές, όσο και για τη συνεργασία που έχουν με το Δήμο Λέσβου.
 

Μοιράσου το άρθρο!