Πολιτική

13/01/2011 - 14:49

To ΠΑΣΟΚ στον Ευργέτουλα έχασε το δρόμο...

Ένα από τα  κρίσιμα σημεία για τη λειτουργία του Δήμου Λέσβου είναι η επιλογή των Αντιδημάρχων και οι αρμοδιότητες που θα έχουν. Το σκεπτικό κάθε πρώην Δήμος να έχει και Αντιδήμαρχο οδηγεί σε ναυάγιο.
Οι επιλογές του Βουνάτσου είναι πρόσφατες και δεν μπορούν κριθούν. ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ η ανακοίνωση της Τ.Ο. Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ   στον Ευεργέτουλα. Διαμαρτύρονται γιατί μοιράζονται τον ίδιο Αντιδήμαρχο με την Αγιάσο.
Αν αυτό είναι αντιπολίτευση τότε τι να πούμε....???  Μάλλον οι κύροιοι του ΠΑΣΟΚ στον Ευεργέτουλα έχουν χάσει το δρόμο... ας κοιτάξουν και λίγο πέρα από την μύτη τους!!!
Διαβάστε την ανακοίνωσή τους :
Η τοπική οργάνωση ΠΑ.ΣΟ.Κ. Δήμου Ευεργέτουλα διαμαρτύρεται για την μη τοποθέτηση  Αντιδημάρχου από την νέα δημοτική αρχή, παρά το πνεύμα του νομοθέτη ότι σε κάθε δήμο θα τοποθετηθεί τοπικός αντιδήμαρχος, εξου και ο αριθμός των δεκατριών Αντιδημάρχων. Είναι γνωστό ότι μέχρι σήμερα  το «σύστημα» της τοπικής αυτοδιοίκησης λειτουργούσε με ένα Δήμαρχο και δύο Αντιδημάρχους.
Ρωτάμε, λοιπόν,  το νέο Δήμαρχο Λέσβου πως τους αντικατέστησε με μισό αντιδήμαρχο, ο οποίος θα έχει την ευθύνη και των δήμων Αγιάσου και Ευεργέτουλα; Αυτό ήταν το πνεύμα του κατά τα άλλα «αντικαλλικρατικού» κυρίου Βουνάτσου;
Δημοτική οργάνωση ΠΑ.ΣΟ.Κ. Δήμου Ευεργέτουλα

Μοιράσου το άρθρο!