Πολιτική

25/11/2013 - 08:38

ΠΑΣΠ Μυτιλήνης: η φαντασία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ οργιάζει

yle="text-align: justify;">ΠΑΣΠ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
Η Φαντασία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ οργιάζει.....!


Γίναμε θεατές ακόμα μιας τραγελαφικής ανακοίνωσης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης. Αρχικά πιστέψαμε, από τον τίτλο της ανακοίνωσης, ότι απευθύνονται στην παράταξη τους, με βάση το έργο που επικαλούνται από την ημέρα δημιουργίας τους μέχρι σήμερα, όμως γρήγορα αντιληφτήκαμε το απύθμενο ΘΡΑΣΟΣ.
Εξέδωσαν πρόχειρη ανακοίνωση - καταγγελία με ανακρίβειες, ψευδή γεγονότα, δήθεν προπηλακισμούς και απειλές με σιδερογροθιές από φοιτητές που έχουν προχωρήσει στην κατάληψη του Κτιρίου της Διοίκησης με αίτημα τους την στέγαση που δικαιούνται, αντί της αλήθειας ότι απλά υπήρξε ένα φορτισμένο κλίμα με λεκτικούς και μόνο διαξιφισμούς μεταξύ τριών προσώπων.
Ενδεχομένως τα συγκεκριμένα γεγονότα τα όποια δεν συνέβησαν σε καμιά περίπτωση στην Γ.Σ της Γεωγραφίας, είτε θα ήθελαν να είχαν συμβεί, είτε τους βόλευε να τα εφεύρουν για να κρύψουν για άλλη μια φορά την επιχειρηματολογική τους γύμνια μιας και η αίθουσα συντριπτικά τάσσονταν με το αυτονόητο δηλαδή να βρεθούν τώρα οι απαραίτητες κλίνες για τους συμφοιτητές μας που έμειναν άστεγοι. Τασσόμενοι σαφώς υπερ του πλαισίου της Επιτροπής Εστιών. Αντί να αναζητηθούν οι λόγοι που οι διοικητικοί υπάλληλοι ενώ τους επιτρέπεται δεν εισέρχονται στο κτίριο της διοίκησης ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες εξεύρεσης κλινών, οι ιθύνοντες της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ σφύριζαν αδιάφορα ερχόμενοι σε αναντιστοιχία και με τα ίδια τους τα μέλη.

Δυστυχώς μέσα σε αυτό το ζοφερό κλίμα της Γ.Σ της Γεωγραφίας ενημερωθήκαμε μόνο για το ποία είναι η θέση των Πρυτανικών Άρχων στο θέμα της στέγασης αλλά δεν είχαμε καμία ενημέρωση της Πρόεδρου σχετικά με την αντίδραση των Πρυτανικών Άρχων για την Θέση των Συλλόγων .
Μήπως η μη ενημέρωσή έγινε εσκεμμένα ;

ΥΓ 1: Προς τα γαλάζια παπαγαλάκια που αναφέρθηκαν στην ημερίδα που πραγματοποίησε η ΠΑΣΠ Γεωγραφίας η οποία κόστισε 60 ευρώ (Αφίσες, Βεβαιώσεις) . Αντί να κατακρίνετε τέτοιες ενέργειες θα έπρεπε να επικροτείτε τις εκδηλώσεις τέτοιου τύπου που μοναδικό στόχο έχουν την προβολή του Τμήματος. Προτεραιότητα μας είναι το τμήμα και η επίλυση των προβλημάτων του.

Υγ 2: Μας έχετε αποδείξει με τις πράξεις σας αρκετές φόρες αν είστε θεματοφύλακες της Δημοκρατίας.

Εκ του Γραφείου Πόλης.

Π α ν ε λ λ ή ν ι α Α γ ω ν ι σ τ ι κ ή Σ π ο υ δ α σ τ ι κ ή Π α ρ ά τ α ξ η
 

Μοιράσου το άρθρο!