Πολιτική

03/11/2010 - 10:36

Περιοδεία Τεντόμα στη Λήμνο

Τη Δευτέρα 1/11 και τη Τρίτη 2/11 ο υποψήφιος περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Βασ. Τεντόμας, συνοδευόμενος από τους υποψ. περιφερειακούς συμβούλους Λήμνου περιόδευσε στο νησί.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε το νοσοκομείο Λήμνου όπου συζήτησε με τους εργαζομένους και τη διοικήτρια του ιδρύματος, το υποκατάστημα του ΙΚΑ, την Δ.Ο.Υ Μύρινας καθώς και τα καταστήματα της αγοράς.

Επίσης έδωσε στους 3 ραδιοσταθμούς της Μύρινας ισάριθμες συνεντεύξεις.

Το απόγευμα της Δευτέρας και της Τρίτης επισκέφθηκε τα χωριά Καμίνια, Ρωμανού, Ρεπανίδι, Κοντοπούλι, Παναγιά, Πλάκα, Μούδρο, Ατσική και Αγιο Δημήτρη όπου συζήτησε  με τους κατοίκους και άκουσε τους προβληματισμούς τους.

Το αίτημα για ριζική αντιμετώπιση του ακτοπλοϊκού προβλήματος ήταν παρόν σε όλες τις συζητήσεις.

Στο νοσοκομείο Μύρινας τα προβλήματα στελέχωσης και στενότητας των οικονομικών του ήταν παρόντα, όπως άλλωστε και στα αντίστοιχα ιδρύματα των άλλων νησιών του Β. Αιγαίου.

Πρόβλημα των ημερών ήταν η άρνηση των λεωφορειούχων του ΚΤΕΛ να εκτελούν τη μεταφορά των μαθητών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της Γ.Γ της Περιφέρειας που τους υποχρεώνει να πάρουν βεβαίωση καλής λειτουργίας των λεωφορείων από το ΚΤΕΟ Καβάλας με μεταφορά εκεί των οχημάτων με δικά τους έξοδα (λόγω έλλειψης ΚΤΕΟ στη Λήμνο).

 

 

Μοιράσου το άρθρο!