Πολιτική

08/06/2012 - 14:18

Περιοδείες Νίκου Σηφουνάκη σε χωριά της Λέσβου - Σήμερα σε Καλλονή και Αγ.Παρασκευή

Ο

υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σηφουνάκης, συμμετέχοντας σε κλιμάκιο της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ  Λέσβου και υποψήφιους Βουλευτές,  προχτές (6.6.12) περιόδευσαν στα χωριά Βασιλικά, Λισβόρι, Βρίσα και Πολιχνίτο, χτες  (7.6.12) στα χωριά της Γέρας,  Παλιόκηπο – Παπάδο – Μεσαγρό – Σκόπελο και Πέραμα, 

 Στον Παπάδο και από κοινού με τον Αντιδήμαρχο κύριο Θ. Αθανάση και τον τέως Δήμαρχο  κύριο Σ. Ζαμτράκη περιδιάβηκαν το έργο ανάπλασης του ιστορικού κέντρου του Παπάδου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η μελέτη του έργου, η χρηματοδότηση και η δημοπρασία είχαν ολοκληρωθεί σε συνεργασία του τ. Δήμου Γέρας και του ΥΠΕΚΑ.

Το έργο συνέχισε ο νέος Δήμος Λέσβου  και περιλαμβάνει, ολοκλήρωση δικτύων, διαμόρφωση οδών και πλατειών, παραδοσιακός φωτισμός κ.α. Μετά το πέρας της επίσκεψης ο Νίκος Σηφουνάκης δήλωσε:

«Ένα έργο πολιτισμού που θα αναδείξει το ιστορικό οικισμό του Παπάδου βρίσκεται σε εξέλιξη και το οποίο θ’ αλλάξει την μορφή του οικισμού και θα βοηθήσει συνολικά την τουριστική ανάπτυξη της Γέρας. Θέλω να ευχαριστήσω τον  τ.  Δήμαρχο κύριο Σ. Ζαμτράκη για την παραγωγική συνεργασία που είχαμε,  προκειμένου να γίνει πράξη αυτό το έργο καθώς και τον Δήμο Λέσβου και τον Αντιδήμαρχο κ. Θ. Αθανάση που βοήθησαν  και επόπτευσαν την συνέχιση και ολοκλήρωση του.»

Σήμερα 08/06/2012 ο Νίκος Σηφουνάκης με κλιμάκιο της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ  θα μεταβούν στην Αγία Παρασκευή, στη Καλλονή και  στα χωριά Φίλια, Ανεμότια και Σκαλοχώρι. Γενική είναι η αντίληψη των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ότι έχει αλλάξει σημαντικά υπέρ του Κινήματος το πολιτικό κλίμα  στην ύπαιθρο του νησιού.

Σχετικά προς τούτο ο κ. Σηφουνάκης δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ασφαλώς και έχει αλλάξει το κλίμα  στη Λέσβο, όπως βέβαια και σε όλη τη χώρα. Τα δήθεν διλήμματα που τέθηκαν στις 6 Μαΐου στους πολίτες και ο διχασμός που επιχειρήθηκε σε «Μνημονειακά» και «Αντιμνημονειακά» κόμματα, πέφτουν πλέον στο κενό. Απεναντίας είναι έκδηλο το ενδιαφέρον και η αγωνία του κόσμου για την επόμενη των εκλογών ημέρα και πόσο πειστικές  και ρεαλιστικές είναι οι θέσεις των κομμάτων  για το τι μέλει γενέσθαι, κυρίως όμως για την δυνατότητα ύπαρξης μετεκλογικής Κυβέρνησης συνεργασίας. Γι αυτό,  επεσήμανε ο κ. Σηφουνάκης,  καμία ψήφος χαμένη για το ΠΑΣΟΚ! Περισσότερο από ποτέ προέχει η ανάγκη το ΠΑΣΟΚ να βγει  ενισχυμένο από την κάλπη.  Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη πολιτική δύναμη, που μπορεί να εξασφαλίσει ισορροπίες και να καταστεί ρυθμιστής για ν’ αποκτήσει η χώρα προοδευτική δημοκρατική Κυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ είναι o μόνος πολιτικός φορέας, συνεχιστής της μεγάλης κεντρώας δημοκρατικής παράταξης στην Ελλάδα και αξιόπιστος συνομιλητής με τους εταίρους μας στην Ενωμένη Ευρώπη». 

 

Μοιράσου το άρθρο!