Πολιτική

27/10/2010 - 17:52

Περιοδείες της “Αλλαγής Πορείας” και του Γιώργου Πάλλη στα χωριά και την πόλη της Μυτιλήνης

Τρίτη 26/10: Στα χωριά Άγρα, Μεσότοπο και Παράκοιλα περιόδευσε χθες κλιμάκιο της “Αλλαγής Πορείας”, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Λέσβου, Γιώργο Πάλλη, ο οποίος μίλησε στα καφενεία των τριών χωριών και αντάλλαξε απόψεις με τους κατοίκους για τα χρονίζοντα και αυξανόμενα προβλήματά τους (κτηνοτροφία, λάδι κ.α.).

 

Τετάρτη 27/10: Στο “ξεχασμένο κομμάτι” της παλιάς αγοράς της Μυτιλήνης περιόδευσε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Πάλλης, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού. Συνομιλώντας με μαγαζάτορες κοντά στο Γενί Τζαμί, ο Γιώργος Πάλλης τόνισε:

 

“Η Αλλαγή Πορείας δεν υπόσχεται λαγούς με πετραχείλια, δεν κάνουμε αόριστες εξαγγελίες για “μεγάλες αλλαγές”, που ποτέ δεν θα έρθουν, όπως κάνουν οι κ.κ. Πατερέλλης, Βουνάτσος και Χατζηκομνηνός, που διοίκησαν τον τόπο μας καταστροφικά μέχρι σήμερα, από διάφορες θέσεις εξουσίας.

 

Αντιθέτως, έχουμε πλήρη συναίσθηση για το τί περιμένει τον τόπο μας τα επόμενα χρόνια. Γι αυτό και προτείνουμε μια σειρά από άμεσα μέτρα ουσίας, που θα ανακουφίσουν τους μαγαζάτορες (π.χ. αναλογικός υπολογισμός των δημοτικών τελών, που θα φτάνει ως την πλήρη απαλλαγή όσων δεν μπορούν, λόγω χαμηλού εισοδήματος, να τα πληρώνουν), θα ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας και θα αναβαθμίσουν την εμπορική κίνηση στην αγορά.

 

Η εικόνα των άδειων μαγαζιών που φυτοζωούν και των σκοτεινών βιτρίνων με τα πωλητήρια και ενοικιαστήρια δεν ταιριάζει ούτε στην παλιά, ούτε στην υπόλοιπη αγορά της πόλης μας. Αυτή την εικόνα είμαστε αποφασισμένοι, δουλεύοντας σκληρά μαζί με τον εμπορικό κόσμο της πόλης, να την αλλάξουμε”.

 

Σήμερα το απόγευμα, ο Γιώργος Πάλλης περιοδεύει στα χωριά Συκαμιά, Άργενο, Λεπέτυμνο και Μανταμάδο, συνοδευόμενος από υποψηφίους της “Αλλαγής Πορείας”.

 

Αύριο, Πέμπτη 28/10, κλιμάκιο του συνδυασμού θα βρεθεί στην Προκυμαία της πόλης για τους εορτασμούς της 70χρονης επετείου της ηρωικής αντίστασης του ελληνικού λαού ενάντια στο φασισμό. Με αφορμή την επέτειο, η “Αλλαγή Πορείας” απευθύνεται σε κάθε Λέσβιο και Λέσβια:

 

Τα μεγάλα ΟΧΙ είναι του λαού! Στις 7 Νοέμβρη να φωνάξουμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στο Μνημόνιο, τον Καλλικράτη, τη μιζέρια και την υποβάθμιση του τόπου μας!  Να αλλάξουμε πορεία!

 

Μοιράσου το άρθρο!