Πολιτική

09/09/2015 - 07:16

Περιοδείες Υποψηφίων ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου

Ξεκίνησαν οι προεκλογικές εξορμήσεις των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στη Λεσβιακή ύπαιθρο. Χτες, Δευτέρα 7-9-2015, πολυμελές κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Βασιλική Ανδρεαδέλη επισκέφθηκε τους Ταξιάρχες και τα Λουτρά.

Η κ. Ανδρεαδέλη συζήτησε με τους κατοίκους των δύο χωριών και τους θαμώνες των καφενείων, και απάντησε στις ερωτήσεις τους που αφορούσαν τόσο τις προσφυγικές ροές στο νησί μας και την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί όσο και θέματα που έχουν σχέση με τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός μας.

Η υποψήφια βουλευτρια στις τοποθετήσεις της εστίασε στις ευθύνες αυτών που οδήγησαν στον πόλεμο τους λαούς της Μέσης Ανατολής με αποτέλεσμα την προσφυγιά όλου αυτού του κόσμου, ανέδειξε τις ευθύνες της Ν.Δ. και των συνεταίρων της που τόσα χρόνια που κυβερνούσαν δεν έφτιαξαν την παραμικρή υποδομή για την υποδοχή όλου αυτού του κόσμου παρά μόνο φράχτες και “φυλακές”, τόνισε ότι ο φράχτης του Έβρου είχε σαν αποτέλεσμα να στέλνει του πρόσφυγες στα νησιά του Αιγαίου και ιδιαίτερα στη Λέσβο και τέλος ζήτησε την Κυριακή 20 Σεπτέβρη να δώσουν τη δυνατότητα στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α να κυβερνήσει πραγματικά για μία φορά και να μπορέσει να κάνει πράξη το κυβερνητικό του πρόγραμμα.

Μοιράσου το άρθρο!