Πολιτική

05/04/2019 - 07:02

Πλαστογραφία ( ; ) από τον συνδυασμό της Εριφύλης Χιωτέλλη - Τι αναφέρει Δημοτικός Σύμβουλος

Δ

εν έχουν τέλος τα προβλήματα και οι «γκάφες» για τον συνδυασμό της Εριφύλης Χιωτέλλη  για το  Δήμο Μυτιλήνης.  Μετά τον ακροδεξιό υποψήφιο, τον οπαδό του σταυρού στη θέση Απελή , τις σκληρές ανακοινώσεις από ΚΚΕ και  Ανταρσία  κατά των επιλογών   ΣΥΡΙΖΑ/ Εριφύλης  και τις  εσωτερικές συγκρούσεις τώρα έρχεται και μια σοβαρή καταγγελία που ουσιαστικά μιλάει για πλαστογραφία!


Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.


Στις 20/03/2019 ο συνδυασμός του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Μυτιλήνης  με υποψήφια Δήμαρχο την κα Εριφύλη Χιωτέλλη έδωσε στη δημοσιότητα  τη διακήρυξη της παράταξης «με πυξίδα τον Πολίτη».  Την  διακήρυξη συνόδευε λίστα με 145 υπογραφές  και στάλθηκε προς όλα τα ΜΜΕ της Λέσβου. Προσέξτε τη λεπτομέρεια:  η  ανακοίνωση έκανε ξεκάθαρα λόγο για υπογραφές προσώπων που συμφωνούν και υπογραφούν τη διακήρυξη.
Ένα από το ονόματα που υπήρχαν σ αυτή  τη λίστα ήταν το όνομα του Δημοτικού Συμβούλου  κ. Στεργίου Θεόδωρου . Συγκεκριμένα στη θέση 124  της λίστας με τις υπογραφές διαβάζουμε : 124 ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δημοτικός σύμβουλος.

 

Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 29/03/2019 ο συνδυασμός «Επανεκκίνηση»  για το Δήμο Μυτιλήνης με επικεφαλή τον Κώστα Αστυρακάκη ανακοίνωσε ότι ο Θεόδωρος Στεργίου είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  στο συνδυασμό.

Αυτό όπως ήταν φυσικό προκάλεσε μια σειρά από δημοσιεύματα όπου ουσιαστικά μιλούσαν για «κωλοτούμπα» του κ. Θεόδωρου Στεργίου.

Όμως  με σημερινή του ανακοίνωση ο κ. Θεόδωρος Στεργίου αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν έχει υπογράψει τη διακήρυξη του συνδυασμού της Εριφύλης Χιωτέλλη και την προκαλεί να δώσει στη δημοσιότητα την υπογραφή του!  Ουσιαστικά λοιπόν ο κ.  Στεργίου κατηγορεί την Εριφύλη Χιωτέλλη για πλαστογραφία.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Στεργίου:

"Επειδή  μετά από δημοσίευμα εφημερίδας, συνεχίζει να συζητιέται ψευδώς ότι εγώ είχα υπογράψει τη διακήρυξη της κυρίας Χιωτέλλη, για να αποκαταστήσω την αλήθεια αναφέρω τα εξής:
1ον Η κα. Χιωτέλλη με κάλεσε να συζητήσουμε, κι εγώ ανταποκρίθηκα, όπως κάνω πάντα με όσους μου ζητάνε να κουβεντιάσουμε.
Μετά τη συζήτηση, πήρα τις αποφάσεις μου να κατέβω στις εκλογές με το συνδυασμό «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ» και επικεφαλής τον Κώστα Αστυρακάκη.
2ον Δεν υποσχέθηκα ποτέ ότι θα είμαι μαζί της και ούτε υπέγραψα φυσικά ποτέ τη διακήρυξή της.
Θα παρακαλούσα τα ΜΜΕ που αναφέρονται σε αυτό , να ζητήσουν από την κα. Χιωτέλλη να δημοσιοποιηθεί η υπογραφή μου.
Θεόδωρος Στεργίου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Με τον Συνδυασμό «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ»  "

 

Αναμένουμε να δουμε αν  τελικά η κα Εριφύλη Χιωτέλλη θα δώσει στη δημοσιότητα την υπογραφή του κ. Στεργίου και αν αυτή η υπογραφή είναι γνήσια...

Μοιράσου το άρθρο!