Πολιτική

08/08/2020 - 20:52

Πλήθος κόσμους στην προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στο Μανταμάδο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στο Μανταμάδο της Λέσβου στα πλαίσια του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδήγητη. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος, αντιπροσωπεία της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ με επικεφαλής το γραμματέα της Βασίλη Αμπελογιάννη καθώς και η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Μυτιλήνης Νίκη Τσιριγώτη.

Πλήθος κόσμου από το Μανταμάδο και τα γύρω χωριά παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον το πλούσιο πρόγραμμα, ενώ τα μέλη της ΚΝΕ φρόντισαν για να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των επισκεπτών.

 Οι εκδηλώσεις άνοιξαν με χαιρετισμό από το γραμματέα του Τομεακού Συμβουλίου Λέσβου της ΚΝΕ Δημήτρη Ευσταθίου, και συνεχίστηκαν με την προβολή του βίντεο της  Τομεακής Οργάνωσης Λέσβου της ΚΝΕ για το προσφυγικό. Η κεντρική ομιλία έγινε από το Στρατή Κόμβο, μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ. Στη συνέχεια ακολούθησε παρουσίαση μελοποιημένων ποιημάτων των Ρίτσου, Βάρναλη και Λειβαδίτη από το Γιάννη Κακαρώνη και την Ερατώ Μακροθανάση. Το πρόγραμμα έκλεισε με ρεμπέτικο γλέντι από τους Rebetels με το κέφι να κρατάει μέχρι αργά. 

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε στις 5 Σεπτέμβρη στο Κεντρικό Φεστιβάλ στην πόλη της Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!